- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
válasz
superecneB #5016 üzenetére
torpedónak én nem láttam értelmét. kb 30 méterrel kell a föld felett kurva lassan repülni... mire odaérek, hogy akkor most lőjek, rég szarrá lőnek a hajók
-
RockHaRD
addikt
csak nekem nem megy a játék?
szerk.: na most beengedett
-
RockHaRD
addikt
válasz
superecneB #4997 üzenetére
500 méterről már egészen jól el lehet találni 250 kilós bombákkal
-
RockHaRD
addikt
Erről az oldalról töltenék le vmi fasza camouflage-t, de nem találom a keresés funkciót. Létezik, hogy nincs?
-
RockHaRD
addikt
Realistic Battle-ben csak 1 gépet használhatok, akárhány van???
Meg ha kis gépen van két bombám, de bombázó nézet nincs, akkor azoknak nincs lent a földön jelző, hogy hol fog becsapódni? Mert ha ez a két állítás igaz, akkor dög unalom a Realistic Battle...
játszottam most két meccset, mindkettőben öltem 2-3-at, de dögunalom volt... fél óra amíg végre ellenfelet látok, és ha kifogyok, repülhetek vissza fél órát tölteni. A két 100lb-s bombának meg semmi haszna, mert nem tudom hova fog becsapódni
-
RockHaRD
addikt
válasz
RockHaRD #4882 üzenetére
legjobb komment: "Itt véder: egy mitugrász, bepörgött, figyelem hiányos kis kocka vagyok, aki nem mellesleg össze-vissza beszél és elrontja a többiek játékélményét azzal, hogy be nem áll a szája és végig kommentálja minden egyes jelentéktelen mozdulatát.
Itt véder: VETTEM!" -
RockHaRD
addikt
igaz, hogy éjféltől reggel 5-ig tartott, de meg van a 70 lejátszott meccs is, és megvan a prémium repülő a 3 acsiért
-
RockHaRD
addikt
legtöbbször az ammunition-öm robban fel rajtam, ahhoz vajon melyiket kell fejleszteni? :-/
-
RockHaRD
addikt
Tankoknál (jelen esetben még csak T28, és T26-om van) mire érdemes költeni a crew-nál? Nincs túl sok xp-m, mert béna vagyok mint a szar, de azokat értelmes dolgokra pöttyinteném.
-
RockHaRD
addikt
ha tök véletlenül összemész a társaddal, és beadja Tk-nak, azt aztán nagyon szép dolog jelenteni. Vagy ha valaki lő egy ellenfelet, te pedig berepülsz a kettő közé egy amúgyis sérült géppel, és véletlenül lelő a csapattárs, azt is jelented? (Nem mondom, hogy ilyeneket csinálsz, csak példákat hozok fel, ami miatt lehet tk... )
-
RockHaRD
addikt
még egy érdekes dolog:
3x spawnolhatok ugyebár, de az első halál után hiába nyomok to battle-t, nem történik semmi. Nem számol vissza, nem spawnol.
-
RockHaRD
addikt
ennek a tankozásnak semmi értelme
a kis hulladék fos alap orosz tankkal akármit lövök, target undamaged, és akárki lő, 1 lövésből meghalok. Így ennek mi értelme van???
Lespawnolok, 1000 méterről ott a tank, azonnal mozgásképtelenre lő. Így hogy a faszomba öljek meg 70 tankot? 1-et se bírok megsebezni se...
-
RockHaRD
addikt
még egy kérdés:
meglesz a 70 lejátszott meccs, meg a 70 repülő gyilok, de a 70 tank egyelőre elérhetetlennek tűnik (0 van konkrétan
)
Tudtok esetleg valami tippet, hogy melyik ország tankjával kezdjek el játszani ahhoz, hogy összekaparjam a 70 killt?
-
RockHaRD
addikt
ha egy adott repülő crew-jára elköltöm a pontjaimat, akkor az már mindneképpen azon a gépen marad?
Nem merem elkölteni az xp-ket, mert úgyis lesz jobb gép, és félek, h fölöslegesen költenék.
-
RockHaRD
addikt
Az mitől lehet, hogy repülök, és egyszer csak leáll a motor?
szép lassan megáll a propeller, és ennyi.
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Most kezdtem a játékot, csak a repülős részével játszom egyelőre, de az nagyon bejön. Van viszont egy komoly problémám. Nem tudom megcsinálni a 2. Tutorialt, ahol az Assault Plane-t mutatja meg a játék. Miután ledobtam a bombát, azt mondja a gép, hogy húzzam fel az egeret a felső felére a képernyőnek, hogy felhúzzam a gépet (értelemszerű a dolog ugyebár), de nem engedi felhúzni odáig az egeret
Próbáltam más felbontásban, ablakban, akárhogy, de egyszerűen nem engedi felhúzni az egeret felülre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest