- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
A D-5, és D-30-as Mustang között az Amcsiknál mi a különbség? Ránézésre minden egyezik (BR is).
-
RockHaRD
addikt
Holnap este pont 6-9-ig focizom, és nem tudok sasokat szerezni
ezt a sz*pást
-
RockHaRD
addikt
Holnap este nem lesz golden battle, csak majd Vasárnap, szóval akikkel beszéltük, hogy holnap ugyanitt ugyanekkor, az sajna értelmetlen
-
RockHaRD
addikt
Aki esetleg nem tud angolul, vagy nem figyelt:
Holnap este 6-tól 9-ig ha játszol, a 3. win-ért kapsz 100 Arany Sast.
utána éjszaka is lesz event, meg másnap ugyanebben az időpontban a 3.-ért, 5.-ért, és 7.-ért is kapsz 100-100 sasocskát
-
RockHaRD
addikt
Nagy szemétség a Golden Battle-nél az éjszaka 2-5-ig tartó challenge...(nálunk az 4-7)
-
RockHaRD
addikt
Ma pár hét eltelte után újra RB-ztem egyet a remek Német gépekkel... FW190 A5
magyar HunRW klán ellenem, F8F Bearcat... na most az én FW-m ugyebár egy papírhajó Német 4.7-es gép, a Bearcat-ből pedig a gyengébb is 5.7-es, és ketten jöttek ellenem. Nagyon élveztem a kört. 8 perc emelkedés, majd 2 golyó, és vége...
-
RockHaRD
addikt
Csak nekem tűnik úgy, hogy most akkor végülis még szarabbak lettek a német gépek, és az oroszok még erősebbek?
-
RockHaRD
addikt
válasz
Atlantis #5877 üzenetére
úgy érted, "látva, hogy a csapattárs jól lesebzi, odamegyek befejezem helyette"
más:
ez a mostani event, ami van, hogy legyen az adott országgal minimum 25 victory 1 tieren belül, vagy 125 tiertől függetlenül, és vagy fixen kapsz, vagy van esélyed prémium gépre óriási hülyeség. Ha kill lenne, akkor azt mondom, hogy van értelme, mint 1-2 hónapja a Boston gépnél, de így... szétgyilkolhatom az agyamat, hogyha mellette a csapat egy fos..125 viktorim szerintem összesen nincsen.
-
-
RockHaRD
addikt
válasz
Alex Harley #5853 üzenetére
Ha az enyémre gondolsz, akkor a Replayt felvettem fraps-szal, és a tömör fájlt feldobtam youtube-ra, mindenféle editálás nélkül.
-
RockHaRD
addikt
Volt az előbb egy elég Epic moment a játékban
Már mikor a gép alá kerültem, húztam fölfelé és az eget néztem, de vártam a visszaszámolást, mert biztos voltam benne, hogy odacsaptam a gépet, erre egyszer csak bekúszott a képbe alulról
-
RockHaRD
addikt
Mi tegnap vettük észre, hogy a legélvezetesebb csatákat akkor játszuk, amikor vagy full 1.0-s kezdő gépeket viszünk, vagy 3db 1.0, és 1-et maximum 1.7 körül. Ekkor van az, hogy olyan ellenfelekkel rak össze, akik ugyanolyan szarokkal vannak, mint mi, és egyből a skill dönt, nem a gép különbsége. Olyan 5-6 killes meccseket játszottunk, hogy hangosan ordibáltunk hajnali 4-kor
Amint megy fölfelé BR 3-4-5 felé, onnantól egyre élvezhetetlenebbé válik a játék. Ezért van az szerintem, hogy sokan felrakják, elkezdik, kurvajó, élvezik, várják hogy jöjjön az egyre erősebb gép, az élvezeti faktor pedig megy a béka segge aláÚgy röhögtem tegnap, hogy a cannonos HE112 próbálkozott a kis fos Fury biplénem ellen, és sehogy sem tudott mögém kerülni.
A fent leírtak ugyanúgy vonatkoznak AB-re, mint RB-re is (szerintem)
szerk.: ja, és a múltkori akció keretében kapott ingyen prémium Boston iszonyat jó kis gép. pár kör RB után úgy fordul AB-ben, mint egy fighter, simán ölök vele bárkit
-
RockHaRD
addikt
Fura kérdés: Van esetleg egy leírás, vagy videó arról, hogy melyik Operationál melyik oldalon Fighterrel, Bombázóval stb mit érdemes csinálni, hogy jobban segítsem a csapatot, vagy vmi ilyesmi?
Szeretnék jobban részese lenni a játéknak, és valszeg az nem sokat ér, hogy mindig AI-kat, meg observational ac-ket vadászok.
-
RockHaRD
addikt
Bónuszként az amerikai 5x-ös szorzómat egy olyan körben buktam el, aminél nem figyeltem a zuhanásra, és az első támadó helyzetemnél leszakítottam a saját szárnyamat
-
RockHaRD
addikt
Mentem egy kört a kingcobrával... mi lőtt le? A Tier4-es FW... 4db 30 millis cannon, meg 20as, meg talán 15-ös is van rajta... VOLT ÁM ESÉLYEM!!!
-
RockHaRD
addikt
botrány ez a játék... az FW 190 A5, vagy miatököm kb használhatatlan RB-ben, gyakorlatilag esélytelen a kingcobra ellen. 1 golyó, és kuka.
Mondom ok, megyek amcsikkal a prémium Mustanggal. 1 km-ről kilő egy FW stealth ammoval, 1 golyóval. Pilot knocked out... vitality 80-on van. Mindezt egy 6 perces egyenes repülés után... kurva izgalmas
-
RockHaRD
addikt
Van most olyan mód a játékban, hogy a légi egységeket is, és a földi egységeket is emberek irányítják?
-
RockHaRD
addikt
válasz
Francia91 #5668 üzenetére
Szerintem undorító, csak kíváncsi voltam a véleményetekre...
Csináltuk a küldit haverommal, ami az volt, hogy pusztítsuk el a hovitzereket, megöltük mind a harmincvalahányat, és ammo nélkül enyhén sérülve megyünk vissza a bázisra, a patkány meg ott vár fullra töltve, sérületenül, és örül a feje, hogy megöl 2 embert harc nélkül. Végén meg ott mondogatja, hogy ő legalább gondolkodik, hát kurva nagy mesterség...
-
RockHaRD
addikt
RB-ben mennyire szemétség az ellenfél bázisánál dekkolni, és várni az ammo nélküli sérült gépeket, hogy jöjjenek haza, és azokat lelődözni?
-
RockHaRD
addikt
Itt Véder. Jelentem fejlődőképes vagyok, mert csak Realisticot nyomok, amióta elkezdtem
Kicsit unalmas, hogy csak Ruhr, Bulge, meg Sicily van, de így is élvezem.
Vége.
más: nem akarok megbántani senkit, de amennyit gondolkodtatok ezen a Squadron nevet, kb annyira gagyi lett.(Ez csak saját vélemény). Nekem eleve a pontok közé tevés nem tetszik, akkor már inkább [], vagy ==, de ez a pont valahogy nekem nem jön be. Meg eleve a FEARS is vicces, akkor miért nem FEAR?
Bár az én nevemmel eleve mindkét változat hülyén néz ki.
-
RockHaRD
addikt
válasz
Francia91 #5641 üzenetére
65 mega egy gépnek a festése, kb 40 emberből áll egy meccs, számold ki, hogy mi mindent kellene letöltenie maponként a játéknak ha mindenkinek egyedi festése lenne
Én amúgy a sárga cobrának csináltam egy másik festést damage-dzsel együtt. Ha érdekel valakit, akkor megosztom. Full matt fekete szárnyak, a többi pedig króm.
-
RockHaRD
addikt
Toltunk a haverommal pár RB-t a BF109cel... Az az igazság, hogy nagyon élveztem
Kb 10-ből 1-et játszottunk végig, a többiben elhullottunk, és nem sikerült megölni élő embert, csak ground force-ot, meg legtöbbször az observational gépet. Az a probémám, hogy pl ketten rámentünk egy enemy Catalinára, és nem volt elég a 2000MG+120cannon, hogy megoljük. Hiába lőttük ki viszonylag hamar mindkét motorját, a maradék lőszer nem tudta megölni, és vígan visszavitorlázott a bázisra javítani. Bár ez még akkor volt, amikor az offenzív része nem volt kifejlesztve a gépnek, utána egy fokkal erősebb lett. A lényegen nem változtat, hiába sokkal lassabb, jobban tetszik, mint az AB jelenleg. Szerintem felváltva fogjuk csapatni innentől
-
RockHaRD
addikt
A kérdés, hogy a legmagasabb gépemhez mérten 1 a különbség, vagy az átlagomhoz képest a másik játékos átlagánál van 1, mert az tényleg kurva sok. Konkrétan egy tierrel feljebb lehet minden egyes gépe kb...
-
RockHaRD
addikt
Az lehetséges, hogyha két fős squaddal megyünk meccsre, akkor a BR kitolódik? úgy értem, hogyha pl egyedül megyek, és csak a 3 alapgép van bent, akkor nyilván az ellenfélnek is csak az alapgépei lesznek bent. Ha viszont haverommal megyek együtt, akinek szintén csak az alapgépek vannak ugyanúgy, akkor rögtön erősebb gépeket kapunk. Ma is azt figyeltem meg, hogy mi megyünk az alap HE112-kkel, aminél a max BR asszem 2.3, meg mellette a HE51, ami ugyebár 1.0, plusz a leggagyibb BF109, ami szintén 3 alatti asszem bőven, és mégis jönnek a kittyhawkok, meg airacobrák. Esélytelen azok ellen ez a 3 fajta gép
-
RockHaRD
addikt
Valaki árulja el, hogy német oldalon Tier 2-nél a BF109-es sorozatnak mi a f.szom értelme van??? 3.0BR, ami azt jelenti, hogy bőven Airacobrák, és társaik jönnek ellenünk. Nem találom azt a pontot, amiben erős lenne. Nem fordul normálisan, a fegyverzet egy hulladék, de legalább kurvakevés lőszer van benne, és bónuszként szinte bármi kinyír azonnal, én pedig a kezdő olasz gépeket nem tudom kiszedni, mert folyamatosan csak annyit ír, hogy hit- hit-hit-critical hit, és így tovább, killt nem képes adni. Bombázókról már nem is beszélek, azokat esélytelen megsebezni is akár a BF-fel...
-
RockHaRD
addikt
válasz
superecneB #5484 üzenetére
Nekem prémium van, neki meg sima account, így még több lenne neki sajnos...
Mindegy, egyszer biztos sorra kerül majd a Német oldal is
-
RockHaRD
addikt
Azért amit leírtam. Nem tudok a haverommal együtt játszani, csak AB-ben, persze, hogy nem fogok akkor RB-zni. Szívesen játszanék azt is, de nem tudok, mert külön országgal vagyunk. Akkor legyen egy 4. játékmód, ahol mindenki 1 gépet hozhat, az irányítás Realistic, meg nincs reload, de külön ország gépei, és csak a BR számít besoroláskor. Ennek lenne értelme. Így kb semmi. Eleve összerakta a Peashootert a Kingcobrával, semmi értelme.
-
RockHaRD
addikt
Megvettem tegnap a Mustang pakkot... elég jó kis repcsi
-
-
RockHaRD
addikt
Én azt nem értem, hogy az 1 üléses fightereknél miért van gunner fül, külön gunner g tolerance-szal, meg vitality-vel, stb?
meg a repair rank mire jó?
-
RockHaRD
addikt
Azt esetleg nem tudja valaki, hogy az ellenfelek az átlag BR-em szerint, vagy a legmagasabb gépem BR-je szerint kapom AB-ben?
-
RockHaRD
addikt
kipróbáltam úgy, ahogy írtad, de visszadobta a kártyámat elsőre. Megnézem még egyszer mindjárt, hátha én rontottam el valamit.
Amerikai bankból származik a kártya, ez lehet gond?
Amcsi kártya, Magyarországról, orosz oldalon keresztül... lehet, hogy ezt már nem bírja a rendszer
-
RockHaRD
addikt
Én úgy vagyok vele, hogy amíg nekem, meg haveromnak nincs 1-1 kimaxolt Tier 4-es repülőnk, addig nem RB-zek. Megnéztem kb 1 hete mikor átváltottam az amcsikra az alap kapott gépekkel, és azzal egy örökkévalóság volt bármit is elérni, szóval amíg nincs normális sebességű, erejű gépem, addig nem RB-zek.
Így is sokszor azt csinálom, hogy visszamegyek a bázisra a sérült gépemmel (AB) , és inkább megjavíttatom, feltöltetem, mint hogy kivárjam a 6 perces rakéta reload-ot, vagy hagyjam lelőni magam, és hozzak másik gépet
-
RockHaRD
addikt
Tényleg, a light pilbox, sima pilbox-okat mi a tökömmel kell lőni? Néha még az 1000bls-es bombától se halnak meg
más: létezik, hogy az Airacobra 37 mm-es cannonja kőkeményen sebzi groundstrike-ban a 3 kis bázist?
-
RockHaRD
addikt
válasz
anytime #5184 üzenetére
jó dolog az a RB, de nem kell azért folyton szidni az AB-t
Én pl azt élvezem AB-ben, hogyha bombázok, és valaki veszi a fáradságot, hogy feljöjjön 6 ezer méterre, és leszedjen, akkor van rá esélyem, hogy én is behozzam a BadAss fighteremet, majd percekkel később meglepjem szintén hasonló magasságban, és hullára lőjem.
Tegnap egyébként először találkoztunk a tipikus magyar mentalitással. Valaki az ellenfélből belém jött, szokásomhoz híven elküldtem chatben a krvnyjba, de kivételesen magyarul (aminek ugyebár semmi értelme, mert csak én értem többnyire, meg a haver akivel játszom), és persze hogy elő lehet csalogatni a szerveren a többi magyart, akik ráadásul nem is ellenem voltak. Három HunHighMasterPilot kezdett el egyből ugatni, hogy csicska, meg azért mert béna vagyok, nem kell hisztizni, stb. Mindezt úgy, hogy kb életem legszarabb köre volt, és a tabella közepén voltam 2 aircraft killel, ők pedig mind alattam vagy 0 ponttal, 0 killel, vagy 1 surface unittal. Szóval igazán bénák voltak na
Megemlítettem, hogy fura a bénázást tőlük hallani, naná, hogy pár perccel később, mikor épp a szokásos bosszúhadjáratomat folytattam a bombázómat kilövő emberke ellen, egyszer csak a még mindig nulla pontos egyik magyarf.sz ott van mögöttem, és mielőtt ki tudtam volna lőni az ellenfelet, kilőtt engem... Ki is írta a nevét, megmutatta a gépét miután lezuhantam, stb. Írtam neki, hogy nagyon ügyes, ment is a report, erre még elkezd ugatni, hogy crash-eltem, béna voltam, nem is ő lőtt le...
Szal a magyar emberek ebben a játékban is alkotnak. Sajnos nem kerültem vele össze a következő körökben, pedig szívesen lettem volna ellene...
-
RockHaRD
addikt
mi ez az orosz oldal?
-
RockHaRD
addikt
Csak én gondolom, hogy a P-38 Lightning egy fos? Tegnap fejlesztettem ki, elvileg heavy fighter, de nem látom értelmét. Nincs erős fegyverzete, fordulásügyileg nem egy nagy eresztés, stb. Az A20G sokkal jobbnak tűnik. Tud vinni rakétát, 6 gun az elején, stb...
-
RockHaRD
addikt
válasz
Atlantis #5103 üzenetére
csak azért, mert nem tudsz Domination-özni, egyből szar a játék?
Vagy szard le a pontokat, és inkább azokat lődd, akik az ellenféltől le akarnak szállni, vagy lődd a ground unitokat.
Én mindig elsőként rakom le a gépet a legközelebbi pontra. Van, hogy beledöglök, de akkor is behúzom a csapatért.
Hülyéket meg találni bármelyik játékmódba. Ma pl egyik csapattárs 4 gépemet lőtte le, mert összeütköztünk a levegőben. Szerintem az ő hibája, szerinte az enyém volt (természetesen). Onnantól kezdve csak azt csinálta, hogy utánam spawnolt, és seggbe lőtt... na bumm. Reportoltam, kövi meccsen nem volt ott.
-
RockHaRD
addikt
Mi a különbség a Tier 2-es, és 3-as B25-ös között? Ránézésre csak a skin.
-
RockHaRD
addikt
még egy kérdés: a reserve felirat mit takar? Csak az egyik gépemnél írja ki.
-
RockHaRD
addikt
van egy fura kérdésem:
A főmenüben lent a gépek ikonjának jobb-alsó sarkában némelyik gépnél a Tier kijelzés mellett van egy pikk jel. Az micsoda?
-
RockHaRD
addikt
Nézd meg az orosz gépeknél asszem tier 2-be van az első torpedó. (de lehet, h tier 3 eleje)
Azzal aztán k.rva lassan kell menni, hogy jó legyen..
amúgy RB-ben honnan tudod, hogy mikor jó a torpedónak? Nem írja ki azt se, hogy too fast, too high, meg a célzó sincs?
megnéztem: 240 alatt kell menni az orosz IL-4-gyel ahhoz, hogy ledobhasd a torpedinnyót.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS