Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RG4L

őstag

(#5015) PAtr0n: Képzelem, hogy az az IT lőszer mennyire szaggat :DDD viccet félretéve német cannon van rajta, azok pedig relatíve jók, bár nem a szutyok IT lesz az, ami félbevágja az ellenfelet.

(#5016) superecneB: Attól függ, milyen és hány hajó az ellenséges flotta, illetve, hogy szeretnél-e még mellette mást is bombázni. tankok ellen szerintem felejtős a 60kg-os bomba, RB-ben legalábbis tuti... elég ha adsz neki az amcsi mg-vel, azzal még a medium tankot is ki lehet nyírni, elvileg a heavy tankokat is, de nem találtam még meg a gyenge pontjukat.

(#5022) G^zC^mp€r: Ez kb. olyan, mint mikor repülővel támadsz AAA egységeket, az is bármikor kiszedhet és akkor tök mindegy, hogy hajó lőtt-e ki vagy anti-air.

(#5024) Atlantis: [link]

(#5029) munnergep: Biztos vagyok benne, hogy kifejlesztve jobban produkál az a gép. Picit szaggass vele AB-ben, míg megszerzel egy-két fontos fejlesztést, aztán irány az RB.

(#5030) torz on borz: Ha jól tudom valami 4.7 körül van a cannonos Ki-61 értékelése, ami azt jelenti, hogy találkozik P-51-esekkel. na most én azt tudom ajánlani, hogy azt inkább ne támadja meg és lehetőleg ne keltse fel a figyelmét, mert mindenben jobban teljesítő gépről van szó, ugyanakkor egy F6F vagy P-47-es ellen szerintem a Ki-61 lazán használható fordulóharcra, persz ez szituációfüggő.

"az amcsik újabb gépei ellen csinálták szóval energia harcra kell használni"
    "nézz ki magadnak vkit aki nem vett észre , mással van elfoglalva és csapj le rá , aztán vissza a magasba"

A BnZ nem ugyanaz, mint az energia harc.

War Thunder: Gelesztaa

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés