Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14251) BoB válasza KROK640 (#14250) üzenetére


BoB
veterán

Neki sem sikerült prémium nélkül:

Oh wait...

[ Szerkesztve ]

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#14252) SpaceJam válasza KROK640 (#14250) üzenetére


SpaceJam
aktív tag

Hülyeség.

Amúgy az ilyen hozzáállás minden babona (meg vallás) alapja. Nyilván a negatívum / pozitívum tűnik fel. Szimpla pszichológia.

neszetools.hu ● pc360.hu

(#14253) SpaceJam válasza SpaceJam (#14252) üzenetére


SpaceJam
aktív tag

Most nézem csak, hogy mennyit írtál. Teljesen fölösleges volt csak azért, hogy ezt a gyerekes, biztosan-veled-akarnak-kitolni baromságot kifejtsd. Mindig is kiszámíthatatlan és random volt a játék, és ez csak most tűnt fel? :D + senkit nem érdekelnek ezek a booster bigyók.

[ Szerkesztve ]

neszetools.hu ● pc360.hu

(#14254) SpaceJam válasza SpaceJam (#14253) üzenetére


SpaceJam
aktív tag

+ eddig is tudtuk, hogy pay to win játék. Ha leírod még 60x, akkor is tudjuk. Ez alapján viszont megvan a megoldás... Fizess érte vagy uninstall! Ennyi.

[ Szerkesztve ]

neszetools.hu ● pc360.hu

(#14255) KROK640 válasza SpaceJam (#14253) üzenetére


KROK640
veterán

Most nézem csak, hogy mennyire nem megy az értő olvasás! :(
Az utolsó szakaszt ajánlom figyelmedbe :
"Mindabban amit felvázoltam a legveszélyesebb a kiszámíthatatlanság. Olyan mintha időnként (ritkán) pedig nem lenne belenyúlva a dolgokba. így sosem tudod mire számíthatsz, és közben bármit is nehezebb bizonyítani vagy összefüggéseiben látni.
Persze nem azt gondolom, hogy gonosz manók nyúlkálnak a játékba, hogy velem kitoljanak, csak hogy időnként a rendszer úgy van felsetupolva, hogy akik nem fizetnek azok tartalmat képviseljenek, és bizony homozsákok legyenek.
Könnyen lehet, hogy veled is ez történik, csak egyszerűen nem veszed észre, de még az is lehet, hogy szerencsés vagy és veled nem történik."

Az első aláhúzott rész BOBnak szól főleg nyilván időnként vannak ellenpéldák.
A vastagon kiemelt részt erősen ajánlom figyelmedbe, ha már nem sikerült megérteni eddig.
De az utána lévő szakasz 9is elég valid szerintem, hiszen logikusan is megmagyarázom, hogy miért lehet ez.

Arról nem is beszélve, hogy mindent vivő érv lehet, hogy valamivel rá kell szorítani a játékost arra, hogy fizessen, mert a játékot fent kell tartani, nyereséget kell termelni. Ezzel nincs is gond, csak akkor nem kell azt írni, hogy konteo, hogy bele van nyúlva a játékba ... Mert elég fura ez az RNG.

A pozitivat is észreveszem ma pl a 18 assistos feladathoz egyből első meccsben meglett 3db ... vagy múltkor félálomban kilőttem 10 gépet, és még sorolhatnám...

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#14256) Bertiee válasza KROK640 (#14255) üzenetére


Bertiee
aktív tag

Tegnap reggel elindítottam a sokadik napi belépésért járó 4 db 100% SL booster csomagból 3 db-ot mert lejárós volt. A 3 meccsből 3 win, mindegyikben 1-4 helyen végeztem. (Premis német járműsor 4.0-4.3-ban, real tank). Bevételek: 170k, 90k, 160k.
Bódogság, GAJIN képzeletbeli megsímogatása... :D

Másnap, 300-as RP booster. Azt csak toptierben kellene eltolni, szereztem 2 támogató kollégát, német 10.7 real tank, 2-őn van éjjallátó/temal. Természetesen éjszakai pálya, és úgy kilöttek minden tankomból, hogy azt sem tudtam hol az ellen...

Kövi csata 4.3 RB tank a fentebb említett premis sorral és 3 támogató kollégával. Na majd most lealázzuk az ellent, nagy kasza lesz... Hát, lett is a kollégáknak, győztünk is, engem 3 tankobból lőttek ki szinte rögtön, 3 halállal 4XX pontot szeretem és a csata 3/4 részét megfigyelő módban töltöttem. Talán 1500 SL-el száltam ki.

Ilyen ez a popszakma. :)

(#14257) KROK640


KROK640
veterán

Na, ma mind a 4db 300%-os (+30% LB) meccsem pontosan így zárult. Úgyhogy a Booster = szar meccs megállapítás továbbra is alátámasztásra került, ezen felül a "my points" tipusú rázuhanó majmok miatt az RBre határozatlan időre lakat került részemről ...

És végül, ma ABben sem arattam, az első 4-ben kellett volna benne legyek, mind a 4 assist simán lehetett volna kill is ...

Ma három részletben kilenc meccset mentem, mindegyikre igaz, hogy a felejthetően szar és a botrányosan fos között siekrült elhelyezkedjen.

Sebaj, ha ezután csak mindennap belépkedek május 123ig, nekem úgyis jó, van mivel játszak, itt meg max ha nagyon kedvem lesz akkor dobok egy meccset, és legfelejebb az elsz mint 2015 végén / 2016 elején, hogy napi egy meccs is eltudja venni aznapra a kedvemet ...
Van bővel mivel játszak...

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#14258) KROK640 válasza Bertiee (#14256) üzenetére


KROK640
veterán

Aláírom, hogy van jó is a játékban. Pl az elmúlt napokban akadt 1-1 határozottan szerencsés eset is (külön ráfigyeltem és azokat igyekeztem észre venni) 1-2 win amiben akár első is voltam (ritka).
Ráadásul külön köszönettel tartozom, hogy mindössze 28 (huszonnyolc) olasz meccsből meglett a 10 olasz win :C , a Brithez már 40db kellett, de most sem lenne meg ha nem dolgozok ki speciális technikát, ugyanis 20 meccs után még 2+2 winnél tartottunk, kettő ugyanis nem volt felszámolva elégtelen harci aktivitás miatt.

Szóval igen, ilyen ez a pop szakma, épp csak annyira jó, (és érdekes a játék alaptematikája) hogy ne töröljem le...

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#14259) conqver


conqver
aktív tag

Szevasztok,
Jött vmi sutyi frissítés vagy nem tudom de nem működik a vsync és az adaptív sync sem.
Nálatok is fönnáll ez a probléma?

Shadow&Dust.....

(#14260) KROK640


KROK640
veterán

Nem hiába csipázom a kis angolomat, (Mossie FB MK XVIII, Martlet MK I, Hurricane MK I kései, Hurricane MK IC, Firecrest)

9 killes meccs.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#14261) frame>24


frame>24
addikt

off topic lol:

(link)

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#14262) KROK640 válasza frame>24 (#14261) üzenetére


KROK640
veterán

TV Outos kártyával kirakta egy régi TV-re. Egy kép erejéig értelmes, de értelme a világon semmi nincs ...

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#14263) Tutikás


Tutikás
újonc

Sziasztok érdeklődnék,hogy nehézségi szintet lehet-e állítani, vagy automatán állítja a BR-hez a játék,most kezdtem el játszani kb 2-3 hete szántam egy kis pénzt is rá most BR 5.3 -ban vagyok de itt nem igazán tudok érvényesülni :DDD általában 3-5 perc és és sza...á lőnek pedig elég jó tankom van na meg akadékban sem akarok lenni a profik előtt még egy kérdés miért van az,hogy bármelyik lőszer típussal lövök zölden világít a célkeresztem és szinte alig okozok kárt a másik tankban a páncélátütésem 148 mm ők meg 1-et lőnek aztán kivégeznek köszi a választ

(#14264) Bertiee válasza Tutikás (#14263) üzenetére


Bertiee
aktív tag

Szia! Javaslom nézz youtube videókat a játékról. Több magyar anyag is fent van, sok infó felszedhető onnan. Nehézséget nem tudsz állítani, hisz nem AI ellen játszol és nem botok ellen. A játék matchmaking sorol be csapatba a legmagasabb BR-ű járműved alapján. Árkádban a zöld + jel csak tájékoztató jellegű, sok függ attól, hogy az ellenséges tank milyen szögben áll. Egy "beszögelt" tank névleges páncélvastagsága drasztikusan nő. Ismétlem magam: nézz videókat, például ez, vagy ez, de még rengeteg van, pláne ha jó barátságban vagy az angollal :). Esetleg csatlakozz valami klánhoz.

[ Szerkesztve ]

(#14265) Tutikás válasza Bertiee (#14264) üzenetére


Tutikás
újonc

Köszi szépen az infót akkor nekiállok nézelődni

(#14266) Alg válasza Tutikás (#14263) üzenetére


Alg
veterán

Ad1: tankkal ne játssz Arcade-ot mert semmi értelme (még annyi sincs mint a repülős arcade-nak), kezdj realistic-ban
Ad2: 2-3 hét tapasztalattal ne menj 5.3-ba, szépen lentről 1.0-tól indulva tapasztald ki a pályákat és a tankokat
Ad3: amelyik tankot problémád akad kilőni, nézd meg a garázsban hogy hol milyen páncélja van és hogy hová kell céloznod hogy át tudd lőni.

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#14267) Tutikás válasza Alg (#14266) üzenetére


Tutikás
újonc

Köszi szépen akkor országot váltok és kezdem az elején

(#14268) KROK640 válasza Alg (#14266) üzenetére


KROK640
veterán

": 2-3 hét tapasztalattal ne menj 5.3-ba, szépen lentről 1.0-tól indulva tapasztald ki a pályákat és a tankokat" ezzel maximálisan egyetértek.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#14269) Alg


Alg
veterán

Toldi a battle pass-ban

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#14270) SpaceJam válasza Tutikás (#14267) üzenetére


SpaceJam
aktív tag

A real csaták sokkal több XP-t adnak, fejleszteni is úgy érdemes. Az arcade-ot kerüld el messzire! Ha arra rászoksz, akkor utána sokkal nehezebb lesz reálozni. Két külön játék. Az arcade egy gyökér baromság.

Segítség kezdőknek:

sense of flight
ezüst spórolás
legénység fejlesztése

A sense of flight beállítás fontos lesz a repüléshez, hogy pontosabban tudd irányítani a repülőket. Az ezüst spórolást is mindenképp olvasd el már az elején! A legénység fejlesztése is fontos lehet, ott én repülős szemszögből írtam róla.

Plusz fontos, hogy a kapott arany sasokat sose fejlesztésre költsd (rohadtul nem ér semmit, egy kis játékkal elérhető ugyanaz), hanem új csapattagokat nyiss vele a kedvenc nemzeteidnél! Ez az ezüst spórolása kapcsán lesz lényeges.

[ Szerkesztve ]

neszetools.hu ● pc360.hu

(#14271) SpaceJam válasza SpaceJam (#14270) üzenetére


SpaceJam
aktív tag

A BR amúgy mindig az aktuális csatába vitt masinádtól függ (persze egy csomószor ráadásul feljebb sorol, ami nem túl előnyös), így nem mindig jobb az erősebb gép, mert lehet, hogy legalább olyan erős ellenfeleket kapsz. Nem érdemes mindig az újabb gépekre rámenni. Az a lényeg, hogy azt találd meg, amivel sikeres vagy.

A japán Ki-84 három variánsa jó példa arra, hogy értsd a BR logikát: egyedül a fegyverzetük különbözik, emiatt más és más a BR besorolásuk, viszont a repülési tulajdonságuk azonos. Ez azt eredményezi, hogy míg a ko verzió az 5.3-as mezőnyben egészen jól teljesít, addig a legnagyobb fegyverekkel szerelt hei a 6.3-ban már harmatos. Hiába üt nagyobbat, ha elmarad a motor- és egyéb teljesítmény a többi 6.3-as géphez képest.

Ráadásul minden BR-nek megvannak a – többnyire fizetős – rákfenéi, 5.3-ban pl. a szövetségesekkel rendszeresen a a nyomorék, elérhetetlen magasságokban kezdő, vagy eszeveszetten gyors bomberekkel találkozol, amikkel sokmindent nem tudsz kezdeni. Egy csomó nemzet csomó BR-je emiatt nem is szimpatikus.

[ Szerkesztve ]

neszetools.hu ● pc360.hu

(#14272) BoB


BoB
veterán

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#14273) KROK640 válasza BoB (#14272) üzenetére


KROK640
veterán

A 23-at nem értem. Ez nekem egy SZU24 Fencer-nek tűnik.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#14274) ToMy_ válasza KROK640 (#14273) üzenetére


ToMy_
tag

MIG-23 Flogger. A Fencer-nek a függőleges vezérsíkja kicsit más, többek között.

[ Szerkesztve ]

(#14275) KROK640 válasza ToMy_ (#14274) üzenetére


KROK640
veterán

Amúgy igen.
De akkor közeleg az új patch ...

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#14276) KROK640


KROK640
veterán

.. ÉS MINDEN TETVES RB EZ!!! Jó, itt volt egy 300-as BOOSTER IS, DE TÖK MINDEGY! 10 meccsből 8 ez. (az előző 150%-os RBben sem szereztem sokkal több pontot mint itt, meg bőven tudja ezt booster nélkül is) Ez itt 300% LB boosterrel 26LB-t ért... :(((
És hogy nem retek OP a SAAB105 sorozat??? Egy majdnem fullos IL28-al totál esélytelen bármelyik saab105 ellen!
Minden RB ezektől a szaroktól hemzseg, abszolút nem is látom őket úgy one-hitelnek! Soha semmilyen körülmények között nem voltam még képes lelőni egyet sem! :(((

Egy RETEK SZAR, KÉSZ SZENVEDÉS EZ A JÁTÉK 7.3 és afelett!!!! Az AB is szar, de az RB... AZ RB KOMMENTÁLHATATLANUL SZAR!!!! :(((

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#14277) Alg válasza KROK640 (#14276) üzenetére


Alg
veterán

ALT+F4, és igyál egy felest, viszlát.

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#14278) Francia91


Francia91
veterán

WT account-ot lehet eladni, van ilyen lehetőség valahol?

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#14279) BoB válasza Francia91 (#14278) üzenetére


BoB
veterán

[link]
3.6. The User shall not sell (or buy), rent, exchange or give away an Account.

[ Szerkesztve ]

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#14280) Francia91 válasza BoB (#14279) üzenetére


Francia91
veterán

Ahha...
Akkor marad az, hogy haverom használgatja, ahogy hetek óta :)
Mert én már kétlem, hogy fogom használni

[ Szerkesztve ]

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#14281) Bertiee válasza Francia91 (#14278) üzenetére


Bertiee
aktív tag

Természetesen nem, de azért vannak másképp gondolkodók.... [link]

(#14282) KROK640 válasza KROK640 (#14276) üzenetére


KROK640
veterán

Ennyi... ennyikeh. Kész... Nincs semmi de semmi értelme RB-zni...
Jön a Saab 105 és esélyem sincs... De távolról sem!!! Semmi, de semmi...

Nem játszottam szerda óta, most vasárnap este van, tökéletesen ugyanaz! Nincs kedvem kiragelni magamat megint, de pont ugyanaz mint eddig. EGY MENTEHETETLEN SZAR!!! 8.0 felett az RB reménytelen és esélytelen... Az ember csak célpontnak van bent. Na kösz ez nekem nem kell...

De amúgy már az egész játékkal sincs kedvem játszani valahogy ...

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#14283) KROK640 válasza Alg (#14277) üzenetére


KROK640
veterán

Akkor szerintem alkesz leszek a játéktól :D

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#14284) SpaceJam válasza KROK640 (#14282) üzenetére


SpaceJam
aktív tag

Akkor ne menj 8.0 felett? Nekem eszembe se jutna, csakis proppal megyek, meg 1-2 low BR jettel. Minek erőltetni azt, ami megy, meg itt ragelni rajta? Ráadásul tényleg tök érdektelen.

Ahogy az újoncnak is épp leírtam: az a lényeg, hogy megtaláld a neked fekvő BR-t, nem az, hogy állandóan a kurva boostereken stresszelj, meg hogy minél nagyobb gépeket farmolj... Én azokkal csak a teszpályán hídakrobatikázom, másra nem valók.

[ Szerkesztve ]

neszetools.hu ● pc360.hu

(#14285) csongi válasza KROK640 (#14282) üzenetére


csongi
veterán

Nem veletlen csak feles letszamu csatak vannak.
Mar a jet belepo br is csoffadt. A proposok 6.0 addig
Afelett egy fos. Eddig is igy volt. Alapbol a jatek motor csoffadt erre.
Top-gun legicsata csoda, szarny szarny elleni kuzdelem a Vietnami haboruban veget ert. A tobbi fikcio, Idiota elkepzelesek es es marketing adatokbol lemodelezett algoritmusok foskupaca.
Ugyan ez van a foldon is. Fogalmuk sincs mi a valosag. Modelleznek valamit. Ha egy picit bepalinkazik egy emberke, siman lehetne, hogy egy kidontott fa lehetne a legerosebb harcijarmu, ami 3mac-al repul, es 1500 mm pacelatutese van.
Ez van, fogadd el, vagy engedd el.

(#14286) KROK640


KROK640
veterán

Másnak is van ilyen gond ?

Belépnék a játékba de nem enged be mert elavult kliensem van.

Kliens és gép újraindítás megvolt. net reconnect megvolt. a teljes játék újra telepítés sem segített rajta... aces exe sem, launcher újrarakása sem. Azt írja elavult a verzió, megkeresi a frissítést, pipa, hogy minden rendben csak épp a hangárba nem enged be :(

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#14287) SpaceJam válasza KROK640 (#14286) üzenetére


SpaceJam
aktív tag

Na, végre! :D Megoldódna minden problémád (és a mienk is), ha nem futna többet.

Az ilyen csak idő kérdése a játékoknál, előfordul. Nálam jó, elindítottam a launchert, lefutott az update és megy minden.

Amiből kiírja, hogy új van, az az irányítási séma, de azt is írja, hogy mi változott: "zoom" helyett "target camera" van, vagy mi.... Tök mindegy, mert én amúgy sem zoom-oltam jobbklikkre, ott a nagy kaliber található, a balon meg a kicsi.

[ Szerkesztve ]

neszetools.hu ● pc360.hu

(#14288) KROK640 válasza SpaceJam (#14287) üzenetére


KROK640
veterán

Már nálam is jó, és sikerült lehoznom a kötvényt is időre :)

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#14289) KROK640


KROK640
veterán

6,5 éve játszok a játékkal, de ilyen még nem volt!
Svéd B 3C-vel voltam kint 1.3 RB meccsen, amikor megtámadott két gép (HE100D, A5M4), beültem a faroklövészhez és az egyik gépen keresztül lőve lőttem ki a másikat (is!) :D Egy pillanat alatt dupla kill.

(a gép a meccs végére fullos lett, igaz már 3/4ig ki volt húzva, booster nem volt)

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#14290) Alg


Alg
veterán

wow, ez is fasza update volt, feleződött az FPS-em :W 1660Ti és max közeli grafon 45FPS

Szerk: és nagyon úgy néz ki hogy szép csendben csökkentették a SL szorzót is több magas tieres járműnél, persze erről egy szó sincs a patch notes-ban...

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#14291) Urna válasza KROK640 (#14282) üzenetére


Urna
tag

Nem a 8.0 feletti rb-val van a képen a baj, hanem hogy nem Air rb-be valók a bombázók és itt csúcsosodik ki hogy semmi keresnivalójuk.
7.3-tól már nagyon kompresszált a repcsi br.. ha kezdő vagy itt, vagy nem azzal mész ami profitál a kompresszből most sok sikerélményed lesz.
Amúgy lenne esélyed a 105 ellen.. mert kicsit se szereti a sárkány ha nagy sebesség mellé kell fordulnia. Head-on is opció (nyilván nem ha full-comitolsz) , meg hogy nem egyenes vonalba repülünk. Energiaszinted meg kb annyi mint neki mivel mindketten airspawnból indultok.

S10 + Galaxy Watch 3

(#14292) Bertiee válasza Urna (#14291) üzenetére


Bertiee
aktív tag

Na ja, grindelem az új olasz Saggitario 2-t, 8.0 . Kedvenceim az IL28, Tu 14, B57-ek. Az oroszok néha kipilótáznak, de általában easy kill mind...

(#14293) Francia91 válasza KROK640 (#14282) üzenetére


Francia91
veterán

A jet bombázók nem RB-be valóak. Ha ezt tudod, akkor nincs miért hisztizni.
Amíg a B-57-es 7.7-es volt, nagyon szépen lehetett farmolni vele RB-ben, spawnkor emelkedtél vele lendületből 8-9 ezer m-re, ott a kutya se járt, és bombáztad a bázisokat. Majd reptér, újratölt, és megint mászás/bombázás.
Aztán feldobták 8.0-ába, onnantól instant felejtős lett. Ez így van az összes jet bombázóval, ha reálról van szó

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#14294) Urna válasza Bertiee (#14292) üzenetére


Urna
tag

Ki kell élvezni amíg fel nem teszik Br-ben. Megérős a Sagitario de 8.3-ba is jó lesz ha az FM nem változik. Szerencsére a tier V jetek még reális rp költségűek, gyorsan kihúzható a masina.

S10 + Galaxy Watch 3

(#14295) SpaceJam válasza Alg (#14290) üzenetére


SpaceJam
aktív tag

Nálam rendben van, maradt 60 FPS körül (FX-8320 + RX-470 8 GB). Ez nem az az update volt, ami 80-100-ról lekaszálta, bár azóta elég sok változás is volt cserébe a kinézetben.

neszetools.hu ● pc360.hu

(#14296) Tutikás válasza SpaceJam (#14270) üzenetére


Tutikás
újonc

Köszi az infót,akkor egyenlőre a real csatákban küzdök tovább

(#14297) conqver


conqver
aktív tag

Szevasztok!
Csak én vettem észre vagy tényleg lassítottak a járműveken reálban?
Kibaszott vicces, hogy egy max. 85 km/h-s felderítő gép jobb esetben is 50-nel megy :W :W

Shadow&Dust.....

(#14298) csongi válasza conqver (#14297) üzenetére


csongi
veterán

Játszál a britekkel :D
Minden más hozzá képest egy Millenium Falcon :D

(#14299) Alg válasza csongi (#14298) üzenetére


Alg
veterán

De csakis hátrafelé szabad menni ;]

Vagy T95 - mire odaérsz a csatába már nincs csapatod. Gyorsabban mozog a front mint te.

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#14300) Francia91 válasza Alg (#14299) üzenetére


Francia91
veterán

Vagy Maus.... :D

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.