- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
Még 1-2 kör és megvan a level 100.
Kíváncsian várom, hogy mi fog történni...
-
v!ct0y
veterán
Hogy lehet ilyen sötét a játékosok 90%-a. Elmennek az ellenség bázisára közbe mindhárom pont az övéké. Ja és meghalnak csak azt nem tudom mitől...
-
donmackó
addikt
válasz
milkabrams #9693 üzenetére
Nekem a mai frissítéstől jött elő a folyamatos géppuska hang, pedig a környezetemben senki nem lövöldözött.
Nagyon zavaró.
-
milkabrams
őstag
Nem hiszem el, hogy ezzel a tetves ruszki szutyokkal már megint nem lehet semmit sem kezdeni, mert 50 és 999+ közt ugrál a ping. Meglőném 50-es ping mellett a rohadt Ivánt erre hirtelen 999+, majd egy percen keresztül marad is, miután kilőtt visszaáll 50 környékére, szemlélőként nézem a csatát és sohasem megy 90 fölé.
-
PAtr0n
addikt
Az a helyzet, a konkurens játék (de mondjuk ki, WoWS), nagyon is szórakoztató. Amikor elkezdték a hajókat fejleszteni Gazsiék, és megjelentek az első videók róla, pont azt éreztem, hogy itt bizony van hová fejlődni, pedig a modulsebzés nagyon hiányzik a másik játékból (jó, van modulsebzés, de ott nem látod, csak random adja be).
A másik nagy negatívum, az pont a játéktér. Ebben a tankoknál szépen a WoT fölé tudott nőni a játék, de a WoWS-hoz képest hatalmas visszalépés. A hajóknak pont hogy tér kellene, meg nem kéne a sok repülőt se erőltetni, limitálni kéne csatánként. Nem is tudom tényleg mi lesz, ha bejönnek majd a heavy cruiser-ek, meg a csatahajók, mert tuti nem ragadnak le a rombolóknál.... -
Dewri
aktív tag
válasz
Tactical #9687 üzenetére
Nos, ezt valóban kár volt ennyit fejleszteni... Semmi értelme nincs. Adnak valami motorcsónakot egy géppuskával, 72-vel megy a vízen. Mindenki mindenre lövöldöz, 10 torpedó a vízben, füst mindenhol (és itt a füst az durva, semmit nem látni tőle/benne, de azért még úgy is szétlőnek...), azt se látni ki mire lő, folyamatosan csak szétcsapnak. Ez kb olyan, mint a gagyi Gunfleet - Naval Online játék volt ([link]), csak szebb a grafika...
Nem tudom ki fog ezzel játszani hosszú távon, mert mire behozzák a rendes hajókat (Bismarck kategória...), addigra ezt a csónakozást mindenki meg fogja utálni szerintem. Nekem 2 kör elég is volt ebből, teljes káosz, semmi sikerélmény, sajnos hatalmas csalódás számomra, pedig vártam, hogy lemossa majd a konkurens játékot...
-
Tactical
tag
Kipróbáltam a hajós részt... hát izé... még azt az elvesztegetett időt is sajnálom rá így utólag, amit a billentyűzet konfigurációjával töltöttem emiatt.
- Prémium hegyek
- Erős uptier
- Pár perc elteltével több volt a repülő, mint a hajó (azok vadásztak le folyamatosan, hajóval nem lőttek ki)Részemről ennyi.
-
BoB
veterán
Ez mekkora szar már amit a német helikopterekkel csináltak: [link]
-
SP4C3
veterán
válasz
milkabrams #9683 üzenetére
Egyszer oneshot-oltam egy MBT-t egy BT-5-tel...
-
milkabrams
őstag
M46 AP és M82 lövedéke beveri az MBT-70 frontját és az IS-6 toronyoldalát, kezdődik a bugszezon, vagy 2 hétig ne csodálkozzatok ilyesmin.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Francia91 #9677 üzenetére
Pedig de szerettem régen... Még az a szerencse, hogy még a békeidőkben húztam ki, így nem kellett vele kínlódni, nagyon fun tank volt, ha jól forgattam messziről senki nem ütötte be. Persze volt 1-2 lucky shot az ellen részéről, amikor kupolát, vagy a fronton a 45 fokos fele akkora vastag részt lőtte el, de összességében nem kellett attól fosni, hogy rögtön az elején kib*sznak.
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! Mi lesz a haloween-i móka? Vagy mi, ha már van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Politika
- PlayStation 5
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest