Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zolo0525
tag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Sejtettem,hogy ilyesmi választ adsz

-
-
zolo0525
tag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Nem gyenge a teljesítményed.. 5 év alatt 7143 kill + 3775
Nem véletlenül vagy excellent gémer 
-
v!ct0y
veterán
Komolyan ezt a berlint csinálják már meg vagy vegyék ki a francba. Használhatatlan fos pálya. Láthatatlan falak. Egy szögesdrótot nem lehet átlőni...
-
válasz
Sidorovich
üzenetére
-
Malibutomi
nagyúr
En mindent jatszom, 5.7 usa, 6.7 usa, 8.0 usa, top tier usa, 5.7 german, 6.7 german, 3.7 orosz, 6.7 orosz, 8.3 orosz, 5.0 angol, 8.0 angol, top tier angol, 4.7 japan, 7.7 japan, 4.0 olasz, 6.7 olasz, 5.0 francia, 7.7 francia
-
válasz
SSJPeter
üzenetére
Főleg az utóbbi, úgy láttam, hogy többet pattint.
De a statisztika nem nagyon támasztja ezt alá, hasonló K/D arányom vele, mint a sima T34-el, szóval igazad lehet. Itt inkább a prémium szorzó az ami sokat számít, mert 4 egész feletti K/D ratioval baromi sokat hoz:
Most a legfőbb problémám az, hogy nincs kedvem az aktuális tieremen játszani. Itt annyira fun meg jól hozza a pénzt, a BR 7.7-en pedig annyira szenvedős, hogy lehet emiatt fogom abbahagyni a játékot. Kíváncsi leszek az új frissítésre ami alakít a nagyobb tierek gazdaságán, mert hogy több száz meccs kell mire kimodulozok egy tankot, az baromi demotiváló.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Mi olyan különleges abban a tankban? Nekem is megvan, de semmivel nem tud többet, mint a sima, nem prémium T-34. Nem hiszem, hogy a pay-to-win ebben az esetben játszik, én nem vettem észre. Engem ugyan úgy kilőttek vele, vagy Te azt vetted észre, hogy többet pattint, mint a sima?
-
SSJPeter
őstag
Srácok, nézzétek, ez van, hogy ha a BR5.3-as M4-es tankjaimmal ledob 4.3-ba német panzerek, KV-1-esek, meg T-34-57-ekhez.
A meccs legvégén 10 darab tankot számoltam össze, annyian álltuk körbe végül a spwanjukat, annyira lehengereltük őket, hogy az már fájt. Ez így sem a győztes csapatnak nekem nem igazán élvezetes, mert így nekem is csak 5 killem volt, többet egyszerűen nem tudok lőni, mert elfogynak és ez így nincs rendben, ezt nem szabadna megengedni
Ezt ki kellene balace-olni valahogy. Ez nekem most 20-ból egyszer van így, a további 19-ből hatszor-hétszer meg az van, hogy nekünk nincs esélyünk, mert akkor meg feldob és már a csata kezdetkor lejátszott a meccs, nem az dönt tehát, hogy kinek mekkora skillje van, hanem, hogy milyen tankok jönnek szembe, és ez nem jó így, csináljanak ezzel valamit!
Persze ennél azért nagyobb kihívást szoktunk jelenteni a német Tigriseknek, meg Panthereknek, de a végén úgy is legyűrnek, mert nekünk céloznunk kell, meg messziről nem tudjuk őket kiszedni, ők viszont a mi Shermanjeinket simán kiszedik.
De ha mint látjátok a Panzerek jönnek szembe, akkor viszont jobb lenne, ha már elején kilépnének...Ne pokrócozzatok meg légyszi, így is játszok, de ennél azért meg lehetne jobban is csinálni a balance-ot.
-
válasz
v!ct0y
üzenetére
Ez a T-34 (1st Gv.T.Br) prémium baromi jó vétel volt. 30%-al le volt árazva a múlthéten. Úgyhogy vettem annyi GE-t, hogy az SMK-val együtt meg tudjam venni. Így 2db BR 3.7-es prémium tankom van, ezen a szinten az orosz amúgy is erős, harmadiknak egy KV1-et vagy T34 1941-et szoktam még behozni, ha a másik kettőt már kilőtték. Ezzel a módszerrel nagy átlagban nettó 35.000-et hozok meccsenként. Múlthéten 1.1 millió SL-em volt, most lassan megvan a 3 millió, pedig egy nap 1-2 óránál többet nem játszom, max hétvégén.

És mellette baromi jól szórakozok, nem ritkák az ilyen 10+ öléses meccsek. A T-34 (1st Gv.T.Br) 71% a győzelmi arányom, 46 halálra 168 kill jut.

Csak az a baj, hogy kicsit pay to win a játék így.

-
v!ct0y
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Persze ez nem is te vagy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Malibutomi
üzenetére
-
Tactical
tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Gratula!
-
Tactical
tag
A mostani frissítéssel szerintem jól elcseszték a játékot. A pontfoglalásnál most nem mindenki megkapja a 300 pontot aki részt vett benne, hanem a 300 pontot időarányosan elosztja közöttünk a program.
Sokan nem fognak majd pontot foglalni, azért a minimális pontszámért nem éri meg kockáztatni.
Nem érdemes megvárni a többieket sem. Sőt, akadályozni fognak köd kidobálásával, kifordítanak, lökdösnek majd. A még kifejletlen tankot semmi esély nem lesz foglalással fejleszteni.
-
-
BoB
veterán
válasz
Francia91
üzenetére
Ha szerinted "ezzel is csalnak" (vagyis valótlan számok olvashatóak ott), akkor érdemes megnézni a steam szerint mennyien játszanak vele. Persze ott csak azok láthatók akik azon keresztül telepítették (én például nem).
Na az alapján nő a játékosok száma.
Az hogy te meg pár haverod otthagyták ezt a játékot nem igazán extrapolálható világméretű szintre, akármennyire szeretnéd is

-
BoB
veterán
-
Alg
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Megijedtek hogy egyre fogy a játékos?
Elég régóta nem voltak botok a meccsekben, most megint be kellett pakolni őket... -
Malibutomi
nagyúr
Na van jo hir is.
1.87-ben tervezik a jarmuvek es loszerek arait csokkenteni es a fejleszteshez szukseges RP is kevesebb lesz -
BoB
veterán
Na végre.

-
v!ct0y
veterán
Most capeltem 2 pontot+ volt egy kill assistom és kaptam 502 pontot a meccsbe... Most megint mit változtattak???
-
Alg
veterán
válasz
SSJPeter
üzenetére
Inkább egy rendes stereo fülest vegyetek mint ilyen túlárazott gémer sz@rokat...
Nagyon off, de ha nem hiszed el hogy stereoban bármi megoldható akkor hallgass meg egy binaural felvételt stere fej/fülessel, van youtube-on is. (pl. binaural barber, csukott szemmel érdemes hallgatni).
-
SSJPeter
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Azt, hogy balra vagy jobbra van, azt hallod sztereoval is, de térben nem hallod. Ennél én pontosan be tudtam lőni, hogy 7-8 óránál hallom. Hidd el kipróbáltam ugyanezzel a fülessel 2.0-ban is, ég és föld volt a különbség. (Főleg hangerőben) Szerintem Te még nem próbáltad ki 7.1-es fülessel, azért mondod, hogy ugyanolyan a kettő.
Az is sokat mond, hogy a Panzer IV nem hallot engem, ráadásul nàlam még a saját motor hang sincs nagyon letekerve. Szívesen kölcsön adnám egy körre...megjegyzem, a füleshez egyedi gaming hangprofil is jár (szoftver), faszán ki vannak hangsúlyozva azok a hangok, amik kellenek ide. -
SSJPeter
őstag
válasz
SSJPeter
üzenetére
Na itt is egy nagyon jó demonstráció. Nem láttam és amíg gázt nem ad nem is hallottam a srácot (pont magyar volt), de amint adott egy kis gázt, a 7.1-es fülessel be tudtam lőni, honnan jön a hang, ő viszont nem hallott (és nem is látott) engem, pedig ott mentem el mellette. Ha én lettem volna az ő helyében, kb. 300-400m-ről már meghallottam volna magam, és tudtam volna melyik irányból jövök. Tényleg elég volt, hogy egy kis gázt adjon, már hallottam is. Talán a videóban is lehet hallani (amikor gázt adott), amit viszont csak én hallottam azaz irány, mert azt 2.1-el nem lehetett volna belőni, csak 7.-1-el. Ez egy nagyon jó demonstráció volt szerintem. Lövésem nem lett volna, hogy ott van máskülönben.
-
SSJPeter
őstag
Na hogy valami másik téma is legyen. Vegytek 7.1-es fülest, ezzel a játékkal nagyon jól működik, nem akarom reklámozni, de nekem ASUS ROG Centurion van és tényleg nagyon jó, ő a harmadik szemem. Van mikor csak lapulok és hallgatózok, nagyon jól be lehet vele lőni, hogy honnan jön a hang, viszonylag messziről és ha nincs körülöttem szövi, akkor tudom, hogy ellenség és azt is ki tudom számítani honnan fog érkezni, melyik irányból.
-
SSJPeter
őstag
Srácok, szerintem hagyjuk, ennyi elég lesz.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Francia91
üzenetére
Rosszul hangzik, de kezdek valami ilyesmit tapasztalni én is, kivéve a 4.0-ban, amit nem dobál fel.
Akkor hagyom is az amerikai álmaimat, bár ha eljutnék az Abramsig, ott már nem tudna feldobni ugye.
Meg kéne célozni a 10.0-át, csak hogyan lehet eljutni odáig ilyen ellenszélben?
-
Francia91
veterán
válasz
SSJPeter
üzenetére
Stock T34-essel és T-26E-vel (6.7) azonnal Leo 1-es és Maus-os (7.7) német csapat ellen dobott be, időnként kaptam full 7.7-es ruszki csapatot is ellenfélként
Német 6.7-tel megint kizárólag 7.7 ellen mentem, b@szhattam a Tigris II-eseket 30 évvel modernebb technikák ellen....
Brit 6.7-tel Leo és és Maus ellen, 10-ből 9 meccsen...
Vagy engem szopatott ennyira orrba-szájba, vagy nemtudom, de mielőtt töröltem ezt a szemetet, 2 éve csak +1.0-ás uptiert láttam, saját BR-t szinte sosem, downtier meg csak az álmaimban létezett....
Esélytelen volt fejleszteni bármilyen stock tankomat, mert a legelső meccstől kezdve +1.0-ban szopatott vele
-
SSJPeter
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Kipróbálom, bár úgy néz ki tényleg nagyon utálják az amerikaiakat.
Az előbb kilőttek a Cobra King-el és megint nem értem hogyan ,hanyagolom azt a szar tankot most már, semmire nem jó ( ha én megyek vele). Ha ellenem jön, akkor persze én sehogy sem tudom kilőni.
Egy T-34-es lőtt ki a D-5T ágyúval, közelében nem volt a géppuska-nyílásnak. Mintha nem is lennének szabályok, csak úgy minden átütés random történne, olyan érzésem van.
(#10249) PAtr0n:
Valóban annyi, sajnos, 6.3.
(#10250) Tactical:
Áh eszembe nem jutott olaszokkal menni, a következő próba az USA 6.3-6.7 lesz azt hiszem, hátha azokat nem dobálja fel 7.7-be állandóan.
-
Tactical
tag
válasz
SSJPeter
üzenetére
Ha jót akarsz magadnak véletlenül se jusson eszedbe az olaszokat fejleszteni. Folyamatos +1 BR, szánalmas tankok, kínlódás, vergődés az egész. A két 6.3-as és az egy 6.7-es "tanknak" nevezett izéket az MM 7.7-ben játszatja. Az esetek nagy részében amúgy vadászrepülők szednek ki egy sorozattal, el sem jutok a csatába.
A japán / francia / angol ág ehhez képest gyerekjáték volt. -
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
A "Porsche" tornyos Tiger II 6.3
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
SSJPeter
üzenetére
A Tiger II tudtommal 6.7
Egyebkent en az 5.7 amcsit nagyon szeretem, siman hasznalhato 6.7-ben is (ahova rak vele altalaban)
M36, T25, M18, Shrman 76, meg P47Altalaban az M36 vagy a T25 hasznalom, a 90mm agyu nagyon jo, egyedul a Panther meg Tiger II frontot nem viszi at
-
SSJPeter
őstag
Na Gaijin sikeresen kiherélte megint a szórakozásomat, nemrég vettem meg csak a T20-ast és ezalatt az idő alatt nagyon jó meccseket lehetett vele menni, de amint felrakták 5.0-ról 5.3-as BR-re álladóan Tigris II-ők ellen adja be nekem. Sajnos semmi esélyük nincs a Shermaneknek, ha a másik csapat csak Pantherekből, Tigris I-ekből és Tigris II-ből áll. Nem tudom mi értelme van egy ilyen matchupnak? Ha már vegyes német-orosz csapat ellen megyünk, azt megoldjuk, mert a T-34-est simán ki lehet lőni, de azokat a német tankokat nem, ők viszont egyhitelnek, még célozniuk sem kell.
Kereshetek megint más Br-t, más nemzettel...

-
Alg
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
US szervereken nem
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Sidorovich
üzenetére
Hat lehet hogy reggel 7-kor inkabb dolgoznak meg iskolaba mennek??
-
Az megszokott dolog, hogy 3-4 percig keres meccset BR 3.7-en a játék? Oroszokkal vagyok, és US és EU szerverekre korlátoztam a matchmakinget, hétköznap reggel 7 körül szoktam nyomni még pár meccset munka előtt.

Kezdenek fogyni a játékosok?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Teebee89426
üzenetére
1db amit kapsz, de azt az osszes tankodra felteheted egyszerre
-
Alg
veterán
válasz
Teebee89426
üzenetére
1db. Ha felraktad egy járműre másikra már nem tudod.
-
Teebee89426
csendes tag
Valaki nyitott már kötvényes bokor dekorációt? Alapból h működik 1db lesz felhasználható vagy amit dob abból többet is fel lehet majd biggyeszteni?
-
v!ct0y
veterán
Na megvan a 10. bukó is zsinórba... Másfél-két percig keresi a nobbokat.
-
Malibutomi
nagyúr
Vicceskedhetunk meg..mondjuk arrol hogy ha meg az also lemezt lovod akkor Acel Ivan a sofor mellel leveszi az APFASDS-t es te halsz meg mert ugye visszalo a tank siman. Ha nem Ivan akkor a Stalinium uzemanyagtank. Be lehet loni meg a sofor kemlelonyilasnal, az eredmeny szintugy hasonlo...esetleg sofor ES motor.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Rendben mákja volt. Ha 1:100-hoz az esélye, akkor annak, hogy egymás után kétszer is sikerüljön neki, 1:10000-hez az esélye, nem? Mert akkor 100X100=10000. Nem valószínű. Na és mit szólsz a másikhoz, amikor kétszer egymás után nem tudtam belőni a T-34-es nyakát? A sima verzióról pedig még soha sem pattantam le.
-
BoB
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
"Mutogatod az oldalad mivel sem az amcsi sem az angol APFSDS nem igazan viszi a frontpancelt."
Viccfórum
-
Malibutomi
nagyúr
Mutogatod az oldalad mivel sem az amcsi sem az angol APFSDS nem igazan viszi a frontpancelt.
Foleg miota az uj szamitas bejott es az orosz loszerek kivetelevel mind szarabb lett.
A Challenger fejlesztheto loszere rosszabb mint az alap most epp
Plusz a ruszki ERA a T64-en T80-on sokszor megfogja az APFSDS-T ami szinten erdekes. -
SSJPeter
őstag
Az előbb a premium T-34 85-E túlélt 2 nyaklövést az M62-es lőszerből közvetlen közelről, a sima T-34 simán fekszik tőle, ennek is ugyanúgy meg kéne döglenie tőle bassza meg. Hányingerem van ettől, ezt is levideózom majd, a másikkal is adós vagyok még
-
Plafoon
tag
Mikor kezdtem a ground forces bétát nagyon tetszett, mert balancolt volt. Ha úgy fordultam pattintottam rendesen, és én sem tudtam kilőni azokat akik úgy álltak. Nemrég újratettem, mindegyik lövésem átmegy a páncélon és vica versa, így nem sok értelme van egy tankos játéknak. Wottal is van 6K meccsem, de az meg paytowin, azért nem játszik. Szóval jól esne már egy normális tankos játék .
-
BoB
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ahoz képest mindig egy lövéssel kilőnek akármelyik irányból. Akkor hogy is van ez?
-
BoB
veterán
Végre érkezik a szovjet harckocsi fejlesztés csúcsa

-
válasz
PAtr0n
üzenetére
Én is kiakadtam hasonlóan egyszer és valóban egyesek szeretik védeni a védhetetlent. 1x megkérdeztem, hogy miért mindig ellenséggel a hátam mögött kell berakni légi csatába, de megmagyarázták hogy jól van az úgy, meg lehet fordulni és megoldani. Hát itt egy példa, megnézném ki hogy oldja meg:

Amikor azt furcsálltam, hogy 9-10 meccsen egymás után miért kapok ki úgy, hogy a másik csapat szinte semmi pontot (piros csík) nem veszített az én csapatom meg 3-4 perc után 5 főből áll, akkor meg lapos föld meg gyíkemberhívő lettem.

Most úgy érzem a legutolsó frissítéssel a lőszereket nagyon átvariálták. Egyik kedvenc pénzkereső szintem az a BR 5.3 volt oroszokkal (T-34-85, IS1, KV85), nagyon jól ment itt mindig, de most alig találkozom olyan tankkal ami nem 1 hitel szemből. Nagyon legyengítették az oroszokat és USA sokkal erősebb lett.

-
Malibutomi
nagyúr
mi a szarert lepodok meg meg, orosz a jatek hogy verjem bele...

-
Teebee89426
csendes tag
Tigris 1eseket érzem jóval gyengébbnek, a 88as ágyú sem a régi, és a páncélt is hiába szögelem! Mintha amerika lenne mostanában a nyerő abban a br-ben, a jumbok nagyon mennek, és a szar t25 is 4 lövést pattintott a hasával tunézián a hídon állva, utána egy másik menet közben csont nélkül lőtt be a vezetőnél! Ja 2 óra allatt nem sikerült 6 heavy-t lőni a napi feladathoz!
U.i. oroszra váltva az amcsi kolléga 2 zsákmányolt churchillt vágott darabokra m22vel ,,!,, -
Pyki24
csendes tag
Az armoredre gondoltam, nem rossz de ha feldob kettő tiert akkor nem fogok átlőni szinte semmit, az object 279 ne kommentáljam inkább, mert ki tesznek a forumról, azon kívül hogy jó keresek a siker élményem elmarad. Szóval nem igen tudok emigrálni, de most legalább felváltva próbálgatom a tankjátékokat. Van még két játék egy cégtől, tank force és Armada: Modern Tanks. De nem véletlenül nincsenek nagy örökségük ezeknek a játékoknak. Bátor vagyok fogalmazni minden kipróbálás nélkül de mintha wot blitzre hajaznának.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nekem soha nincs ilyen mákom, maradjunk ennyiben.
-
-
SSJPeter
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Tessék itt van, vérlázítóan nagy csalás.
Ehhez képest az, hogy az M62-es lőszerrel kétszer egymás után belőtték a tornyomat szemből piskóta, majd azt is megkeresem holnap, ma nincs több időm erre.
Maradjunk annyiban, hogy a francia Jumbo nem Jumbo, hanem egy rakat fos, mert szándékosan el van cseszve, ez nem lehet véletlen. Nekem ne mondja senki, hogy szerencséje volt, mert én még a francia 200mm-es átütéses SA-50-es ágyúval is vért szoktam hugyozni, hogy kilőjem szemből a Cobra Kinget, hiába célzok én is pont oda, ahova ez a KV-1.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Komolyan megkeresem, ha hazértem, ma vagy holnap, mert nagyon felhúzott. Meg fogom keresni a replayeket.
-
SSJPeter
őstag
válasz
PAtr0n
üzenetére
Hát tényleg igazad van, amúgy rég voltam már franciákkal, az első 3-4 körömben kapásból 6-8 killem volt, aztán utána hirtelen 0-1...véletlen lenne, én sem hiszem.
Meg az is biztos, hogy a Cobra Kingel nem volt még ilyen "bakim", hogy a 69mm-es átütéssel (500m) kiszedtek szemből. -
PAtr0n
addikt
válasz
SSJPeter
üzenetére
Nyugi semmilyen russian BIAS nem létezik. Meg az sem, hogy szar a játék motorja. Meg nincs RNG se.Meg Prémium jármű BIAS sincs. Ha ezt állítod egy kuruzsló, egy eretnek vagy!
Kurvára szét van manipulálva a játék, csak sokan még nem látják be, nem érzékelik, a gazsi hírökei ők, hogy minden rendben van, csak vannak"szopógak", ezzel meg lehet magyarázni mindent. Az ember persze olyan, hogy egyik nap skilles, kilő 7-8 tankot, másik nap 1-et, vagy egyet sem, meg van magyarázva azzal, hogy biztos fáradt, nem jó a leki állapota stb...
A fullos sportoló is pont ilyen, egyik nap kurva szar, a másik nap aranyérmet nyer.... ja nem. A jó sportoló közel hozza ugyanazt a teljesítményt, minden nap. Ja hogy az nem programozható? Bocsánat.
-
SSJPeter
őstag
AZ előbb megint a francia Jumbo-val mentem, és egy amerikai M6A1-es tank, az M62-es csodalőszerével kétszer egymás után átütötte a tornyomat szemből ahol elvileg 177mm vastag a páncél, ez hogyan lehetséges? Ki mit tud erre mondani??? Ez nyilvánvaló csalás, büntetés, amiért le vagy dobva, mert már megint le voltam. Nekem is elment a kedvem ettől a fostól, megmondom őszintén.
-
SSJPeter
őstag
Akkora faszság, előbb KV-1L kiszedett szemből egy lövéssel a kemény 76mm-es átütésével, amikor a francia Jumbo-val mentem, egy lövés, és robbantam. Ha fel vagyok dobva 5.7-ig, akkor még a Tigris SEM tud kilőni csak az ötödik lövésre, hiába célozza a géppuska-nyílást!!! Ne mondja már nekem senki, hogy ez véletlen volt, amikor pont ledobott végre és pont oroszok ellen mentem!!
Akkora baromság ez így!
Bele van írva a játékba ezek szerint, ha ledob akkor gyengébb a páncél, ha feldob akkor erősebb. -
Dewri
aktív tag
válasz
Pyki24
üzenetére
Milyen új tankos játék jön? Az Armored Warfare-t ismerem, de az nem új, sima WoT DLC kategória, modern tankokkal... A WoT Blitz is van PC-n, grafikailag nem nagy szám, de nagyságrendekkel barátibb mint a WoT, mert nincs arty egyáltalán és +-1 tier különbség van csak, a tankok meg nagyjából ugyanazok, mint a nagytesóban.
Ezeken kívül jön valami, ami még reményt adhat, hogy jó tankos játék születik végre?? (Egyébként csatlakozom az előttem szólókhoz, a WT az elején sokkal másabb volt, sokkal játszhatóbb, élvezetesebb köröket lehetett menni minden járművel. Manapság ez már nincs meg sajnos...)
-
v!ct0y
veterán
Maus alap lőszer átütése 226 LOL vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ha mint látjátok a Panzerek jönnek szembe, akkor viszont jobb lenne, ha már elején kilépnének...

Meg az is biztos, hogy a Cobra Kingel nem volt még ilyen "bakim", hogy a 69mm-es átütéssel (500m) kiszedtek szemből.
Akkora baromság ez így!
Bele van írva a játékba ezek szerint, ha ledob akkor gyengébb a páncél, ha feldob akkor erősebb.