Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joola
aktív tag
Most azért menjek vissza, hogy ezt megcsinálják? Ha erre hajlandóak lennének akkor megadták volna az előző tulaj számát. Kifizettem x összeget az autóért, és még azért plusszba fizessek, amiért megcsinálják? elég költségbe vertem igy is magam.
na mindegy annyit sikerült megtudnom, hogy valószinüleg egy autóvillamossági szakember elvileg meg tudja csinálni és beköt egy kisebb aksit ami életbentartja a magnót ha esetleg lekötik az akkumlátorról.
csak én azt hittem, hogy ki lehet kerülni könnyebben, lévén 12-13 éves technika. -
Ladzac
csendes tag
Bővebben: link
1 próbát megér...
Vagy M. Szabinál. -
joola
aktív tag
Sziasztok!
Van egy nekem nagynak tűnő problémám. Tegnap végre sikerült megvennem a kocsit amire vágytam. Ez egy 3-as Golf de nem is ez a lényeg. Eredeti gyári magnó van benne, és a kereskedő levette az aksit tölteni. Persze a magnó szépen lekódolta magát, és a könyvében (se a németben, se a magyarban) a kód mező nincs kitöltve, vagyis nincs meg hozzá a kód. Elég idegesítő, hogy van 6 elég nagy hangszóró a kocsiban és nem tudom használni, a kereskedő meg ne foglalkozik velem, hiába telefonálgatok, mindig elfoglaltak igy nem tudom az előző tulaj számát. 93-as a kocsi, szal nem lehet benne valami nagy védelem, tehát ha valaki tudja hogyan lehet kikódolni akkor azt nagyon megköszönném.
Nem kell ide beirni, gondolom most belém fognak kötni páran, hogy ez nem legális, meg hogy biztos loptam a magnót. tehát ha valaki tudja akkor e-mail is jó lesz.
Ja és nincs a közelben VW márkakereskedés, mert akkor már oda mentem volna.
Előre is köszi!
joola
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- eBay
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest