Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
John_Shaft
tag
Ráadásul most futtattam le egy Video Card Stability Test nevű progit, ment 40 percet, folyamatosan terhelve a GPU-t, ami 47 fokra ment fel, de nem akadt ki...nem értem mi van akkor...
[Szerkesztve] -
John_Shaft
tag
Sziasztok
mielőtt valaki is írná, hogy volt már ilyen téma, használd a keresőt....jelentem elolvastam
Nemrég vettem egy másik lapot, egy Asus A7N8X-X-et, előtte egy Abit KD7-E-m volt, abban is előjött ez a Vpu recover hiba, de ha ott kikapcsoltam, akkor nem volt semmi gáz,
viszont ebben a lapban ha kikapcsolom, ha nem kifagy. Már próbáltam mindent, AGP-t vissza 4x-esre, Fast Write kikapcsolva, fix 66mhz-es AGP freki, szinte összes nForce és catalyst driver kombináció. Viszont az az érdekes, hogy 3dMark 03 rendesen lefut, viszont pl a Prince of Persia: Sands of Time általában ugyanazon a ponton kiakad...NFS:MW multkor kb egy óra játék után mondta be az unalmast. A GPU-m terhelésmentesen most is 31 fokos...Jah amugy memtest86 nem adott hibát, prime-al is küldtem, az se...
valami ötlet? mert nekem már nincs sok, max még kiszedem az egészet a házból, megnézem úgy, hátha valami zárlat, meg mivel passzív hűtés van a chipseten alánézek, hátha meg van már száradva a paszta...
ha valakinek van valami tippje akkor szóljon, mert kezdek ideg lenni...
előre is kössz
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Valami baja van a tápomnak
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest