- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
zsolt501
üzenetére
Egy próba erejéig visszatettem Telekom SIM, működik VoWIFI. Ez ugye nem területi dolog hanem 1 központ van. Szóval ha mindenkinél működik, csak nálad nem, akkor a hiba sajnos nálad van. Vagy telefonban vagy a LAN nál. Viszont fogalmam sincs mi lehet a gond. Esetleg egy VoWIFI ki majd be központilag segíthet ( -WIFIHANG majd ha jött sms kikapcsról akkor +WIFIHANG 1414 re)
-
martonl
senior tag
válasz
zsolt501
üzenetére
Lassan kezd visszaesni a hazai hálózatok színvonala, ez elég sajnálatos. Írtam, hogy érdekes módon máshol a volte/vowifi zökkenőmentesen megy onnantól, hogy beteszem a szolgáltató SIM kártyáját a készülékbe. Nem kell se szoftverfrissítés, se régióátállítás, se semmi. És bekapcsoltatni se kell külön. Szerintem a Digié is normálisabban megy a Telekoménál, de erről nincsenek tapasztalataim.
Azt meg tudod csinálni, hogy wifire kapcsolódás esetén a telefon 2G-re vált, de ehhez sajnos rootolni kell a készüléket. Nekem is így működik, mert szintén gyenge a beltéri 3G/4G lefedettség.
-
-
anglergab
addikt
válasz
zsolt501
üzenetére
Pedig a VoLTE és a VoWiFi core szempontból szinte azonos.
Sőt, hozzáférési hálózat szempontból is hasonlók (optika).Magyarországon jellemzően jó a mobil lefedettség és a kapacitás is, a VoWiFi nem szükséges mindenképpen.
Persze előnyös lehet, hiszen aki sokat telefonál és folyamatosan egy wifi router mellett van, az a VoWiFi kényszerítésével sok akkuidőt meg tud spórolni. A sugárzás/interferencia is kisebb lesz.
-
tomp
Topikgazda
válasz
zsolt501
üzenetére
Telenornak és Vodának jobb a 4G lefedettsége így nem lényeges a VoWiFi!
Miközben a Telekom a nagy tereket, csomópontokat fedi le csilivili sávszéllel pár perc sétával a lakónegyed felé a házban már alig van 1-2Mbit abból a 300Mbitből... Nekik a nagy terek,csomópontok a fontosabbak.
Ez tapasztalat! Budapesten nem 1 helyen van így. Be is jelentettem, hogy esetleg kellene hálózati fejlesztés mert oké 5perc sétával az adott lakástól 350Mbitet mérek a lakásban B20 megy 1Mbittel. Megírták, hogy NEM lesz egyik helyszínen sem fejlesztés, használjam a telefont GSM-en... Köszi...
Na ezért van náluk VoWiFi! A tervezetten rossz lefedettséget javítják vele! -
Aurig@
őstag
válasz
zsolt501
üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy ha olyan helyen vagy, ahol nincs wifi /pl. utcán, vonaton, buszon, továbbá, akik vidéken élnek - falura gondolok - ahol az utcákon, tereken szintén nincs/ ott megint csak a VoLTE fog menni.
Nekem OnePlus 7 van, ami alapból támogatja a VoWIFI-t is, Telekomnál bekapcsolva, telón engedélyezve, mégsem megy. A VoLTE hibátlan. Ezt nagyjából 20 hónapja használom. Az igazság az, hogy nem is tudnám hol használni a VoWIFI-t. Itt Pesten mindenhol full térerőn van a Telekom. Non-Stop megy a VoLTE. -
Siriusb
veterán
válasz
zsolt501
üzenetére
visszhang
Pl.: egy mikrofon működik csak, túl erősre állítódik a mikrofon hangereje vagy éppen a hangszóró hangereje túl sok. Nem működik a szoftveres visszhang- és zajszűrés.
Ilyen jelenséggel eddig igazából csak voip klienseknél találkoztam, de azoknál ezeket az értékeket lehet manuálisan is állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5405
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp