Hirdetés
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
telescoper
csendes tag
A hsz-ek szerkesztési lehetősége eltűnt? Vagy nem találom?
-
Sada88
aktív tag
kérlek nézd el,hogy sokat kérdezek de az index fórum mérete is horribilis a kereső meg nem igazán akarja azt amit én

Szóval 350D - Metz vaku kompatibilitás meg a 550el való kompatibilitás érdekelne,hogy teljesen tudja a gép vezérelni vagy manuális beállítás?
meg használtan mennyi a jó vételára egy 550nek?
Köszönöm a válaszokat
még barátkozok a témával 
-
Sada88
aktív tag
Srácok most vettem meg ismeröstől a 350Djét 70é alapkit obival 9ezer expoval
lehet sok ,de neten nem találtam ennél jobbat ez meg helybe is volt .Szóval lenne pár kérdésem a firmware frissités mágiához milyen progik kellenek mert ezen még a régi van és a canon oldala meg nem valami segítőkész ... már mire rájöttem,hogy az eos utility kell hozzá mert a kiskompakt canonhoz való CameraWindowot hozta be a buta autorun ...
Szóval milyen progi szükséges ?
továbbá várok tippeket ha tud valaki EX szériás vakuból ami tudja a strobeot melyik a legolcsóbb ? ajánlották a 550EXet azt vadáászom most perpill.
-
KTTech
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Hosszú történet, végülis maradt az eredeti helyén is...
-
BEE
addikt
Az eredeti topikkal mi lett, hogy ide kellett menekülnötök ?

BEE
-
KTTech
veterán
Sajna annyira nem jó a FF, én is használom igaz, de csak az adblock miatt (miért nem adják ki IE-re...?)... amúgy nálam IE8 a nyerő most (sokkal jobban optimalizált cucc, főleg, ha több mag mocorog a gépben, valamint 1 lap hibája nem nyírja ki az egészet, ahogy a chrome-ban sem).
Speed esete egyértelmű Google-baki (ami nem is olyan ritka, sűrűn bele lehet futni a gmail kapcsán is többek közt), mert nem jól azonosítja a kérést, és önálló műveletekbe kezd...
-
nord_
veterán
válasz
Speedlight
üzenetére
Safari böngészővel minden rendben megy
-
KTTech
veterán
válasz
Speedlight
üzenetére
Én nem találtam rá beállítási lehetőséget...
-
KTTech
veterán
-
nord_
veterán
válasz
Speedlight
üzenetére
Nem biztos, hogy a google a hibás: Safari böngészővel minden rendben megy. ;)
-
válasz
Speedlight
üzenetére
ahaaaa... itt van akkor a kutya elásva. érdekes amúgy, h mi a fenének akar a google bármit is generálni a fototrendből...
. mindenesetre köszi a nyomozást! -
Speedlight
csendes tag
válasz
Speedlight
üzenetére
Köszönöm!

Megnéztem: a google volt a tettes. Generált egy mobilra optimalizált verziót, ami nem működik. A pontos linket idemásolom a mobilom könyvjelzőkezelőjéből:
http://www.google.com/gwt/n?u=http%3A%2F%2Ffototrend.hu%2Fprivatok%2Flistaz.php -
Speedlight
csendes tag
Írna nekem vki egy privát üzit?

A múltkori értesítő email is megvan még...
Ez volt az a link, amire a mobillal kattintottam:
http://fototrend.hu/privatok/listaz.phpHogy utána mi jött elő, azt konkrétan nem tudom. Fehér alapon kék csíkos, gagyi oldal. Arra gondoltam, hogy a gmail generálhatta a fototrend oldalból a mobilos verziót, ami nem működött. Vagy ugye ki tudja.....
-
válasz
Speedlight
üzenetére
értem. ugyanakkor nem tudok róla, hogy nálunk lenne olyan oldal, ami még ki is írja láblécbe, hogy mobilra optimalizált változat. egészen biztos vagy benne, hogy a fototrend.hu-n voltál az emailes klikk után? ha legközelebb előfordul, légyszi az url-t mentsd le, ahova a gmail továbbított, hátha mégsem az, aminek lennie kéne (amire klikkeltél a mailben). thx!
-
*Ropi*
félisten
válasz
Speedlight
üzenetére
Nálam is teljesen ugyanígy, csak N82-őn.
-
Speedlight
csendes tag
Nah szóval, megpróbálom még1x értelmesebben leírni:
1. Kaptam egy emailt a rendszertől, hogy privát üzenetem jött a Fototrenden.
2. Gmailre jött.
3. Mobillal néztem meg a gmailt, aminek van egy mobilra optimalizált felülete.
4. Megpróbáltam mobillal használni az emailben lévő linket. (rákattintottam)
5. Egy gagyi, fehér alapon kék oldalra jutottam, ami bekérte a bejelentkezési adataimat, és a láblécében benne volt, hogy mobilra optimalizált változat.
6. Megadtam a felhasználónevemet és a jelszómat, és megnyomtam a belépés gombot.
7. 6os pontot ismételgettem párszor, de látványosan nem történt semmi.
8. Elegem lett, más módszerhez folyamodtam.
9. Beírtam a mobil böngészőjébe közvetlenül, hogy fototrend.hu, és teljesen ugyanolyan oldalt kaptam, mintha szgéppel nézném.
10. Bejelentkeztem és gond nélkül működött.
Kb. ennyi. Megteszi bug reportnak?

Köszi, hogy ennyit foglalkoztok a kérdéssel.

-
KTTech
veterán
válasz
telescoper
üzenetére
Még azt is fizessem? Inkább vettem (pontosabban kaptam) egy hajnyírót és megkérem egy ismerősömet, hogy vágja le a hajam

-
KTTech
veterán
válasz
telescoper
üzenetére
Nekem a fodrásznőmnek az ollót is nehéz volt (aznap még nem piált valószínű), na azóta nem is járok oda

-
válasz
Speedlight
üzenetére
no, ezt most nem nagyon értem. bejelentkezés után nem ment tovább magától? de ha ráklikkeltél a linkre, továbbment? (ez amúgy egy sima javascript, ha például az tiltva van, akkor azért nem dobott tovább)
és hogy érted, hogy a fototrend felől közelítve viszont minden működött? az emailben is fototrend.hu kezdetű link volt, nem?
no, lényeg a lényeg, a bugkereséshez egzakt bugreport kérek szépen!

-
KTTech
veterán
válasz
telescoper
üzenetére
De a vodkától remegni fog a kezed, és még a holdat sem fogod megtalálni a távcsővel

-
mcgoat
aktív tag
válasz
Speedlight
üzenetére
Hát az indexen meg választani sem lehet

-
Speedlight
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Neeeem, Operát sosem látott még az én mobilom. Nem csak azért, mert ki szoktam kapcsolni az Operában, hanem azért is, mert sose volt még rá telepítve ilyesmi.
-
Speedlight
csendes tag
Jól mondja Ropi, Nokia 5800-m van. A gyári böngészőprogrammal használom.
Konkrétan az volt a baj, hogy nem tudtam bejelentkezni, nem továbbított a rios.
Először a gmail-en keresztül próbáltam közelíteni, egy privát üziről kapott értesítő-emailben elhelyezett linkről. Az a gyanúm, hogy a google generálta az egyébként tök gagyi mobilra optimalizált változatot, ami nem működött.
Ha pl. a fototrend.hu-ról közelítek, akkor teljesen ugyanúgy néz ki az oldal és ugyanúgy működik, mint a számítógépen.
-
válasz
Speedlight
üzenetére
Mobilra optimalizált változat?

Ez nekem új. Van ilyen?
Nem az Opera Mini mobile view lehetőségére gondolsz? Ahhoz az oldalnak semmi köze.

-
válasz
Speedlight
üzenetére
milyen mobil? pontosan mitől válik használhatatlanná? Panther csinálja a fejlesztést az én koordinációmmal, szóval megfelelő feedback mellett javíthatunk rajta, ha tudunk.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Speedlight
üzenetére
Vigyázz, mert a végén még megtetszik...

-
Speedlight
csendes tag
No megnéztem telefonnal is ezt a fórumot: a mobilra optimalizált változat használhatatlan, be se bírtam lépni. Sima weboldalként viszont naccerűen működik.
Meg is lepődtem, hogy milyen gyors...A szöveget meg úgy tördeli a tel.böngésző, hogy ha becibálom középre a hsz-eket, akkor látszik az egész érdemi rész egyszerre (ez íráskor nem igaz...
). Az avatar-ok mondjuk nem férnek már bele, de az meg kit érdekel? -
Carvi
csendes tag
És a G11 meg az S90 smafu?
-
KTTech
veterán
válasz
Speedlight
üzenetére
Még mindig ugyanarról van szó, amit már a múltkor is kerestem... csak ráfelejtettem.
-
mik-oca
tag
Sziasztok!
Rájöttem, hogy nekem már volt itt jelszavam
-
KTTech
veterán
válasz
theraphosa
üzenetére
Az a gond, hogy tűzijátékot akartam fotózni, és ott 5-10mp-es záridőknél már nem elég a monopod. Talán még nyitva lesz a tripont (vagy valami) mikor befejeződik a sajtótájékoztató...
-
theraphosa
csendes tag
válasz
theraphosa
üzenetére
( Erre a gépet is rá lehet tekerni)
-
KTTech
veterán
válasz
theraphosa
üzenetére
Sajnos nem... de a legidegesítőbb, hogy halványom nincs hova tűnt el a lap... otthon kéne, hogy legyen, de sehol nem találom.
-
KTTech
veterán
válasz
telescoper
üzenetére

Én megnéztem a képeimet már, csak éppen meghalni nem volt időm, ha sikerül értelmes dolgot kihozni, akkor rakok fel.
Most jöttem rá, hogy bhatom a tűzijátékot, mert nincs gyorscseretalpam... ráadásul a kulcsot sem kaptam meg
-
telescoper
csendes tag
Dehogy nem, már az este rájöttem, a szórendből. Nem azt írtad, hogy én is voltam ott, hanem azt, hogy én is ott voltam. Csak elsőre nem figyeltem rendesen. Lassan el kellene gondolkoznom azon, hogy értem-e az olvasott szöveget.

De még mindig az enyém a legjobb fotó itt. Ez egészen addig marad így, amíg nem tölt fel valaki egy képet. Bár a második helyezés sem rossz!
-
*Ropi*
félisten
válasz
telescoper
üzenetére
Nem infrában, nincs infrára átalakított vázam. Tudom, hogy nem lehet a kettőt közös nevezőn összehasonlítani, de akkor is...

Szerintem még nem vagy képben, ki vagyok...Varázssüti?

-
*Ropi*
félisten
Mindenkinek: Sziasztok, én is itt vagyok (voltam)!

-
*Ropi*
félisten
válasz
telescoper
üzenetére
A nagy kékség...
Tisztára a Grand Can(y)onra emlékeztet, de tudom hol készült, én is ott voltam.
Az enyém még mindig a kártyán pihen, talán ideje lenne már elővenni...
Bár ezt nem überelem, az biztos. 
-
telescoper
csendes tag
Szeretni az újat úgy lehet, ha a régit nem feledi az ember!
-
Carvi
csendes tag
Szép jó estét

Megköszönve a kedves meghívást, csatlakozom a társasághoz -
Speedlight
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
:-D Kösz a tippet! :-)
-
Winner_hun
félisten
válasz
Speedlight
üzenetére
A kettőspont után beteszel egy kötőjelet és máris nem alakítgat. Ha a S-nél megy, menni fog a többinél is. Amúgy az S-nél pont nincs semmi, azt írhatod kötőjel nélkül is

-
KTTech
veterán
válasz
theraphosa
üzenetére
Tény, bár van elég moderátor, valamint elég hatékonyan tudunk szűrni...
-
KTTech
veterán
válasz
Speedlight
üzenetére
Azért van
de a politizálás tényleg nem megengedett
(a többi topicban viszont inkább ne, hacsak nem közösségi - de a politika ott sincs jó szemmel nézve
) -
KTTech
veterán
válasz
Speedlight
üzenetére
Vannak bizonyos szabályok, a topicokkal kapcsolatban. Ez kifejezetten beszélgetős topic, ha a stílust nézzük, de áthelyeztem az egyéb fotós témák közé.
-
KTTech
veterán
válasz
Speedlight
üzenetére
Hát, akarni a WC-n szoktak
Mindenesetre itt ez van és pont. Ilyen a fórummotor. Cserébe lehet szerkeszteni a hsz-t, lehet normálisan képet beszúrni, igaz csak heti 2.5MB-ot, minden böngésző alatt van formázás, a linkeket is jól kezeli, van off topic jelzés... sőt, külső képet is lehet beszúrni. Ja, és nem áll meg minden este a fórum 
-
Speedlight
csendes tag
válasz
theraphosa
üzenetére
Áááááááá, kizártnak tartom.
-
theraphosa
csendes tag
Nem találkoztunk már valahol?
-
KTTech
veterán
válasz
Speedlight
üzenetére
Az indexen még ez sincs
innen kezdve, miről is beszélünk?Használd a síma karakterest, és átalakítja helyetted... el van intézve, nem kell válogatni

-
Speedlight
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ellennék én a sima alap karakteres smiley-kkal is, ha nem szúrna be ilyen idióta mozgó emotikonokat a fórummotor... :-S
Szerintem én nem fogok itt annyit fórumozni, hogy saját avatar-om legyen. :]
-
Winner_hun
félisten
válasz
Speedlight
üzenetére
Avatar idővel lehet saját, smiley-t meg máshonnan is lehet beszúrni. Amúgy minek olyan sok smiley? A fórum nem kifestő, aki meg azt akar az mehet a játszótérre fejlődni

-
KTTech
veterán
válasz
Speedlight
üzenetére
Nézzétek a dolog jó oldalát
Fejlettebb fórummotor, hatékonyabb fellépés a "zavaró elemekkel szemben" 
-
61antana
csendes tag
Na, itt is egy 350D topic.

-
KTTech
veterán
Az indexen sajnos elfajultak az indulatok, úgy gondoltam, itt lehetne folytatni kulturált környezetben a baráti beszélgetést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Napelem
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Futás, futópályák
- Interactive Brokers társalgó
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- További aktív témák...
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

még barátkozok a témával