Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

a héten szükségem volt netre itthon és próba szerencse beüzemeltem a kis t230-asomon a vitamaxos netet, szépen működik is. 8nem connectme vel hanem manuálisan felrakva beállítva), ha már lett, akkor a teló email kliensét is beállítottam (sony ericcson weboldaláról jöttek smsben a beállítások hozzá)

Most olvastam hogy 5 megára emelték a gprs wap limitet is az alapcsomagban (de 600ft 375 helyett), és arra gondoltam lehetséges -e valahogy beállítani, hogy a teló email kliense vagy a számítógép a gprs wap-os előfizuval menjen (msn-re és pár email elküldésére tökéletes lenne.. nameg kényelmesebb operában wapozni mint telón)...

Egy próbát tettem is: a hardverek - modem beállításánál a spéci részben átírtam wap-osra az apn-t és megpróbáltam csatlakozni úgy .. kap ip címet, de nem tud se wapoldalt se mailt behozni... pinggelni próbáltam hátha dns nem jó, de az sem ok...

Ismer valaki módot arra hogy a voda gprs WAP előfizujával lehessen szgépről wapozni, vagy gép/teló email kliensével levelezni?
    Tudom valószínűleg nem lehetséges ez (de ha már ip-t kap wapos anp-ről is a gép, akkor talán mégis...)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés