Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Cenzúra
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
regler19
csendes tag
válasz
Mykroft
üzenetére
hogy is mondjam nem igazán hivatalos a dolog.ez egy moddolt vm csak nem akartam hangosan mondani...ezért nem jó a chr mert nincs belőle moddolt (lehet van csak én nem találtam) ami nekem van routeros csak is kizárólag VMwere alatt működik.
Végül találtam egy másik verziót amivel már megy rendesen az auto start. -
regler19
csendes tag
válasz
Mykroft
üzenetére
Igen ez jó is lenne ha volna licensz kulcsom...
Sajnos csak ESXI jöhet szóba a lvl6 miatt de most meg egy olyan szarsággal küzdök, hogy nem akar működni az auto start... Gyanakszok a VMware tool hiányára, de tudtommal nem is létezik hozzá... Valaki járt már hasonló cipőben? -
regler19
csendes tag
Sziasztok!
Van egy VMem. Konkrétan egy Mikrotik routerOS, faszán is megy minden oké vele csak ebből az egész történetből egy fizikai gépre telepithető verziót szeretnék készíteni. Még ha nem is telepithető csak valahogy induljon már el vmware nélkül ez az egész.
Van valami megoldás rá? neten keresgélve a clonezillát javasolják, de hiába adom hozzá az Isot akkor is a RouterOS bootol be...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest