- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
És mégegy: azt meg tudom csinálni, hogy vmware-ben itthon összeraktam egy konfigot, ezt elmentem, aztán máshol egy vmware-ben ennek a klónját betöltöm? Gondolom igen. Erre a clone, vagy a snapshot használható?
-
Drizzt
nagyúr
Workstationben van egy olyan dolgom, hogy kéne nekem, hogy a netet is el tudjam érni(erre a leginkább a nat tűnt megfelelőnek eddig), de kéne nekem ezen kívül egy privát ip is, amivel a gazdagépet szeretném a guest os-sel összekötni. Static route-on kívül milyen lehetőségem van? Debian csücsül a Vm-ben, s Xp alatt fut a Vm workstation.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.02.16)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest