Hirdetés
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
zex
aktív tag
Nem gondolnám, hogy ez a baja. Ugyan is próbáltam egy szintén Fujitsu asztali PC-n, i5-3470-es CPU-val (amúgy az E3 1220-as is 3. genes i prociknak felel meg), és ott is ugyanezt a hibaüzenetet kaptam. A Lenovo-n meg amiben első genes i5-560-as van, ott szépen kiírja, hogy "Unsupported CPU", de azt a problémát simán át is hidaltam.
-
zex
aktív tag
Sziasztok! Nagyon új vagyok még a témában. Szerettem volna egy ESXi 6.7 vagy 7.0-t feltelepíteni a Fujitsu Primergy TX100S3-as szerveremre (Xeon E3 1220-as CPU és 12GB RAM). Sajnos nem jön össze, az alábbi hibával elszáll a telepítő bootolás közben:
Találtam a neten, hogy létezik FUJITSU Customized Image is az ESXi oldalán, de ezzel is ugyanez a hiba.
Írtam a Fujitsu supportnak, de lepattintottak, hogy régi a vas, meg különben sem támogatott rajta az ESXi... Pedig volt egy hulladék Lenovo i5-560-as CPUval, meg 8GB DDR3-as rammal és arra sikerült felraknom, csak az elején kellett megadni, hogy allowLegacyCPU=true, mert kicsit panaszkodott, hogy régi a CPU.Tudna esetleg valaki segíteni, hogy hogyan tudnám életre kelteni a sokkal fiatalabb és erősebb Fujitsu-n az ESXi-t?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest