Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
llacee
őstag
Sziasztok!
Na, nagyjából sikerült megoldanom a dolgokat.
Pendriveról fut a 6.7 és a swap-et áttettem egy datastore-ra.
Az apc powerchute egy Windows vm-en fut és egy cmd-t hív meg, ha lemegy az áram az pedig ssh-n leállítja a host-ot. Működik.Pár kérdésem megint van

Kimenő forgalmazás nem nagyon megy a net felé. Xpenology is fut, letöltés oké, seed nem oké 0byte.
Routerhez nem nyúltam IP-k nem változtak, de a Windows VM APC sem küld email-t, ha event van, pedig az is mentésből működő konfiggal lett visszatéve azonos IPvel.USB-n van egy WD külső vinyó átadva Windowsnak. Sebességre 12-15MB/s.Usb3-as van beállítva neki, valahogy lehet javítani a sebességen?
vM tools telepítve van a Windowson és simán desktopon hagyva gépet 50-60%-os terheltégen fut a System.
A cpu beállításban minden lehetőséget bepipáltam, Linuxok nem fogyasztanak a Windows VM ennyire terhelt üresjáratban is.Nem értem.Aki DELL szerverrel rendelkezik, a 2.52.52.52 IDRAC verzióval nem működik az USB átadás 6.7 alatt.
Rollback 2.50.50.50-es verzióval jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest