- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SABIC
lelkes újonc
válasz
zolipapa 66 #451 üzenetére
Én arra gondolok hogy átmásoltam a régi Samsungos telefonról a Vivora az appokat, ezeket az appokat betette égy mappába egyéb alkalmazásom néven, ott egy listában benne vannak ha ráklikkelek akkor felboja hogy megnyithatom, de másolni nem engedi, csak klónozni megpróbáltam kb 10 appot tudott klónoz i az asztalra. Nem hinném hogy bonyolultnak kell lennie, csak valamit bem látok. Samsungnál pedig vannak,külön letölthető ikonok itt nincsennek sajnos. Szokni kell de nem hittwm volna hogy ennyire fapad, grafikák figyelmeztető üzenetek..hát nem túl modern
, a kamera jó és a kijelző brutális.
-
zolipapa 66
kezdő
válasz
zolipapa 66 #451 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13 Pro
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged