- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szancsó
aktív tag
Aaazigen. Valóban nagyon rég koptattam az iskolapadot, nem igazán rémlett ilyesmi.
Normál "hu-HU" esetén ok is lenne, a "hu-HU_technl" -nél azért el bírtam volna viselni, ha figyel az ékezetre, de ezek szerint jogos: az a 16. pontnak megfelelő spéci rendezés lenne. ("mind a magyar, mind az idegen többjegyű betűknek minden egyes eleme külön, önálló egységnek számít, és a besorolás nincs tekintettel sem a magyar ékezetekre, sem az idegen betűk mellékjeleire")
Na szép, akkor tanulhatom a magyart, plusz lehet átverekedni ügyfél oldalra a dolgotKöszönöm!
-
Szancsó
aktív tag
El is felejtettem, hogy lehet kérdezni
Nem tudom más belefutott-e, de egyszerű rendezéses gondom lenne: a magyar ABC szerint Framework alatt még ment a rendezés, de Core óta nem, és most .Net 6 / 8 alatt sem.
Külsős komponenscsomagról van szó, de egyszerűen szimulálható is:var comp = System.StringComparer.Create(CultureInfo.GetCultureInfo("hu-HU_technl"), false);
var strings = new string[] { "brummm", "ábránd", "üveg", "űr", "út", "undok", "asd", "ásd", "álm", "alm" };
Console.WriteLine(string.Join(", ", strings.OrderBy(item => item, comp)));
Az elvárt: "alm, asd, ábránd, álm, ásd, brummm, undok, út, üveg, űr"Úgy tűnik, mintha a magyarhoz tartozó comparer elfelejtett volna magyarul, vagy nem tudom. Erre van valami egyszerű megoldás? (Egyelőre írtam sajátot és azt kapja a control, de nem hiszem el, egy egy beépített gyári cucc így elromlott.)
-
Szancsó
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre/iránymutatásra lenne szükségem videók kezelésével kapcsolatban, mert semmilyen tapasztalatom nincs velük.
A cél az lenne, hogy egy videó állományra dinamikus tartalmat tudjak beszúrni képkockánként. Vagyis ki kellene tömöríteni, hogy az adott infót el tudjam helyezni frame-enként, majd utána visszatömöríteni.
(Dinamikus dolog lenne, nem vízjel vagy ilyesmi - ha hasonlítani kellene akkor egy fényképező keresőjében lévő hisztogramhoz hasonlítanám. De ez csak példa nem erre kell fókuszálni.)
VisioForge Video Edit SDK .Net -et találtam: van normálisnak űnő doksija, tudja ami nekem kell, ellenben fizetős. Lehet, hogy sima FFMpegCore is tudja, ami nekem kell, csak jobban meg kellene nézni...
Valakinek van hasonlóra bevált dolga?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OLED monitor topic
- World of Tanks - MMO
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Fanatec bázisok, Hub, Button Module, kormányok eladó
- Apple iPhone 12 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest