Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patito94
csendes tag
Üdv!
A következő a problémám:
Van egy interfészem, ez az IHálózatiEszköz interfész. Ez a FogadottBájtok, az ElküldöttBájtok (és esetleg a KapcsolódóEszközök) tulajdonságok implementálását írja elő az implementálók számára. Van egy abstract HálózatiEszköz osztályom, ami implementálja ezt és az IComparable interfészt is. Az osztály leszármazottjai a Szerver, Router, Switch, Hub, UserPc osztályok). Ezen osztályok példányai elküldött_bajtok és fogadott_bajtok adatokat tárolnak (integer). (Tegyük fel, hogy a küldő hálózati eszköztől a fogadóig minden eszközön pontosan ugyanannyi bájt ment keresztül.) A feladat, hogy a rendszer ebből az újabb és újabb beadott kommunikációs adatok segítségével építsen fel egy kapcsolati gráfot az eszközök között. A gráf megvalósítása tetszőlegesen választható (az IHálózatiEszköz-ben lévő KapcsolódóEszközök lista - ami szintén HálózatiEszköz elemekből áll - esetleg egy alkalmas módszer lehet, de nem kötelező így megvalósítani).Én úgy indultam el, hogy létrehoztam egy generikus LancoltLista osztályt (ugyanis nem használhatjuk a feladatban a Visual Studio-ban előre generált LinkedList/List osztályt), megvalósítottam az interfészt (a KapcsolódóEszközök-kel együtt) és létrehoztam a megfelelő osztályokat. A főprogramban létrehoztam egy LancoltLista<HalozatiEszkoz> lista-t és ehhez hozzáadtam (saját metódussal) a lista végére pár elemet (Szerver, Router, Switch, Hub, UserPC példányok).
Itt akadtam el, hogy hogyan lehetne ebből a generikus láncolt lista elemeiből létrehozni egy gráfot, vagy hogyan tudnám felhasználni a KapcsolodoEszkozok tulajdonságot ennek a megvalósítására. Ez lenne a legjobb, ha ezzel lehetne, de természetesen bármilyen megoldást elfogadok.
Nem tudom, hogy mennyit számít, de eddig mi egy integer elemekből álló gráfot hoztunk csak létre és csúcsmátrix valamint szomszédsági listában való tárolásról tanultunk. Próbáltam érthetően fogalmazni, ha mégsem sikerült volna csatoltam egy linkben a feladat szövegét.
https://drive.google.com/file/d/0B8mq8kxqh9XNRjF0WHZYS0dfSVk/view?usp=sharing
Segítségeteket előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- ASUS RTX 2060 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest