Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: Vágyak
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabagab
csendes tag
Sziasztok!
Ado.net-tel kapcsolatos kérdést (DataSet-tel vannak gondok VS-ben) azt is feltehetem vagy a VisualBasic topicba tegyem fel?
A probléma. Létrehozok a Tutorial alapján egy dataset osztályt. Oda ráhúzom a táblákat.
És az egyik táblát úgy kell létrehoznom, egy kap egy új oszlopot, amely egy másik tábla oszlopát is felhasználja.SELECT InvoiceLineItems.InvoiceID, InvoiceLineItems.InvoiceSequence, InvoiceLineItems.AccountNo, InvoiceLineItems.Amount, InvoiceLineItems.Description,
GLAccounts.Description AS AccountDescription
FROM InvoiceLineItems INNER JOIN
GLAccounts ON InvoiceLineItems.AccountNo = GLAccounts.AccountNoÉs ekkora ha a Configurációs varázslóban az Advanced Options-ra kattintok Akkor ki lehet választani, hogy a DataSource-hoz generálja le az Update, Delete, Insert statementeket.
Kijelölöm befejezem a konfigurálást.
Aztán próbáltam az aktuális táblának az Update metódusát elérni:
Me.InvoiceLineItemsTableAdapter.Update(Me.InvoiceEntry.InvoiceLineItems)
De nem engedte syntax error-t nyom az arcomba. (Me C#-ban a This kulcszónak felel meg)Jó visszamentem a DataSethez, és meglestem a z InvoiceLineItems táblát mégegyszer. És már nem volt kipipálva az Update, Delete, Insert statementek...
És hiába okézom le, hogy na generálja le ezeket nekem. Ha mégnezem újból sajnos uncheckolva vannak...De ezt csak akkor csinálja, ha két táblát így kötök össze...
Ha egyedül van ez a tábla, nincs benne InnerJoin akkor az Update és társai statemnetek megvannak. megtartja... és akkor tudom Update-elni a DataSet-tet de így...
Nem értem, hogy miért nem generálja le az Update és társait a VS...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Call of Duty: Black Ops 7
- LEGO klub
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Hama uRage Exodus 515 Illuminated billentyűzet
- LENOVO IdeaPad Slim 3 15AMN8 (Abyss Blue) Bontatlan új, 3 év garancia
- Razer Naga Trinity - MOBA&MMO gaming vezetékes egér
- Megbízható Notebook Core i5-540M , 4096 MB DDR3, 120 GB SSD, 13,3", 1366x768 (HD) Áfás számlával
- Apple Iphone 15 128Gb 92% Független kiegészítőkkel
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest