Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A végtelenbe...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabagab
csendes tag
Sziasztok!
Ado.net-tel kapcsolatos kérdést (DataSet-tel vannak gondok VS-ben) azt is feltehetem vagy a VisualBasic topicba tegyem fel?
A probléma. Létrehozok a Tutorial alapján egy dataset osztályt. Oda ráhúzom a táblákat.
És az egyik táblát úgy kell létrehoznom, egy kap egy új oszlopot, amely egy másik tábla oszlopát is felhasználja.SELECT InvoiceLineItems.InvoiceID, InvoiceLineItems.InvoiceSequence, InvoiceLineItems.AccountNo, InvoiceLineItems.Amount, InvoiceLineItems.Description,
GLAccounts.Description AS AccountDescription
FROM InvoiceLineItems INNER JOIN
GLAccounts ON InvoiceLineItems.AccountNo = GLAccounts.AccountNoÉs ekkora ha a Configurációs varázslóban az Advanced Options-ra kattintok Akkor ki lehet választani, hogy a DataSource-hoz generálja le az Update, Delete, Insert statementeket.
Kijelölöm befejezem a konfigurálást.
Aztán próbáltam az aktuális táblának az Update metódusát elérni:
Me.InvoiceLineItemsTableAdapter.Update(Me.InvoiceEntry.InvoiceLineItems)
De nem engedte syntax error-t nyom az arcomba. (Me C#-ban a This kulcszónak felel meg)Jó visszamentem a DataSethez, és meglestem a z InvoiceLineItems táblát mégegyszer. És már nem volt kipipálva az Update, Delete, Insert statementek...
És hiába okézom le, hogy na generálja le ezeket nekem. Ha mégnezem újból sajnos uncheckolva vannak...De ezt csak akkor csinálja, ha két táblát így kötök össze...
Ha egyedül van ez a tábla, nincs benne InnerJoin akkor az Update és társai statemnetek megvannak. megtartja... és akkor tudom Update-elni a DataSet-tet de így...
Nem értem, hogy miért nem generálja le az Update és társait a VS...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple MacBook
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen széket vegyek?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autóhifi
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(update, delete, insert)