- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
babyanigirl
csendes tag
válasz
Gregorius #849 üzenetére
#include <stdio.h>
#pragma hdrstop
//---------------------------------------------------------------------------#pragma argsused
int main(int argc, char* argv[])
{
FILE *fp=fopen("olvas.txt","r+" );
FILE *f=fopen("ir.txt", "w");
int szam;
char ch,kar;printf("Az eredeti szoveg: ");
while (!feof(fp)){
ch=fgetc(fp);
printf("%c", ch);
}
printf("\nBetuszamolas vegrehajtasa: i=igen n=nem: ");
scanf("%c",&szam);if (szam==105) {
fp=fopen("olvas.txt","r+" );}
}printf("\n") ;
system("pause");
fclose(fp);
fclose(f);
return 0;sajnos csak eddig jutottam bekérem a szöveget kiíratom, de hogy utána az" if "után mit kéne írni azt nem tudom, mondjuk gondoltam vmi "sizeof" tömbös karakter számlálásra de vhogy az sem jött össze, mert nem tudtam tömbbe rakni. Látszik, sajnos nagyon amatőr vagyok benne.
-
babyanigirl
csendes tag
Én fél éve tanulok progrmaozást és most kaptam egy olyan házit amit nem nagyon tudok megoldani, és hát szeretnék tőletek egy kis segítséget kérni abban hogy hogy is kezdjem el és hogy kellene megcsinálnom a feladatomat! Bármilyen ötletet, segítséget szívesen fogadok!
Feladat: Írjon programot ami meghatározza egy szöveges állományban szereplő betűk gyakoriságát! Az eredményt írja ki az OUT.txt nevű állományba!
Előre is köszi minden segítséget!
BabyAniGirl
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Dell notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Ingatlanos topic!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- Sorozatok
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest