- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Draker
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok. Kéne egy kis segítség:
Adott egy comboBox, és a MouseEnter esemény segítségével már megoldottam, hogy egy textBox jöjjön létre. Ez szépen működik is, a létrejövő textBox koordinátáit beállítottam az egér jelenlegi koordinátáira (és természetesen el is tűnik a textBox, ha elviszem az egeret a comboBox-ról) - ez amolyan súgó szerű akarna lenni.Azonban a problémám az, hogy a létrejövő textBox nem a comboBox felett, hanem mögötte jelenik meg (ezért nem olvasható benne a szöveg), hogy tudom azt beállítani, hogy a létrejövő textBox minden felett látszódjon?
Gondolom a megoldás egy paraméter állítással megoldható, én már kipróbáltam mindent, és olvasgattam a fórumokon (angolon is persze), de sajna nem találtam megoldást.
Kezdő vagyok még és bocs, ha hülyeségeket is írok néha, de ez most nagyon fontos lenne.Előre is köszönöm, ha valaki tud nekem segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Hollow Knight és Silksong
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HTPC (házimozi PC) topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós kamerák
- Nők, nőügyek (18+)
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest