Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
Jokerpoker
üzenetére
Ha a hosszra vagy kiváncsi (ami kódolástól függően nem feltétlenül egyenlő a karakterek számával)
https://docs.microsoft.com/en-us/dotnet/api/system.io.fileinfo.length?view=netcore-3.1 -
dqdb
nagyúr
válasz
Jokerpoker
üzenetére
Project Properties > Build > Prefer 32-bit opció kikapcsolása, hogy lehetőleg 64 bites változat induljon el 64 bites OS-en a programból.
Azt azért megjegyezném, ha előre lehet tudni, hogy hatalmas fájlokkal lesz dolga az embernek, akkor feldolgozás megírásakor a legutolsó utáni dolog után jön csak pár lépéssel az a megoldás, hogy beolvassa a memóriába az egészet.
-
Keem1
veterán
válasz
Jokerpoker
üzenetére
Valóban egyszerűbb a CSV, de ha nem riadsz vissza a kihívásoktól, akkor egy HTML parsert javasolnék, ahol xpath alapján kéred le az adatot. Akár B opciónak, házi feladatnak a CSV feldolgozás mellett ezt is kipróbálhatod, én így gyűjtöm a koronavírus infót a hivatalos oldalról már 2 és fél hónapja.
Plusz parse-olok időjárási oldalakat is, már 4 évre visszamenő, óránkénti bontású saját statisztikám van. Az évek során többször variáltam az adatforrásokat, mivel voltak olyanok, ahonnan kitiltottak a gyakori lekérés miatt.Én a HtmlAgilityPack nevűt használom, ez még a HTML lekérést is megoldja, https oldalról is, ráadásul én egy listából variálom a useragenteket (van köztük valós Chrome, Safari, IE, Firefox is), hogy ne tűnjön robotnak a program és ne tiltsák ki az oldalakról

-
kispx
addikt
válasz
Jokerpoker
üzenetére
Egyszerűbb ha a CSV-t töltöd le.
-
martonx
veterán
-
Keem1
veterán
válasz
Jokerpoker
üzenetére
Szerintem nem magára az adatbázisfájlra, hanem az adatbáziskezelő rendszerre gondolt. Nem ismerem a LocalDB-t, de pl. MySQL-nél telepíteni kell az adott gépre (vagy csatlakozni a távoli szerverhez), az SQLite esetén meg kell az a dll, ami maga az adatbáziskezelő rendszer.
De nem ismerem a LocalDB-t, fogalmam sincs, hogy épül fel és mi kell hozzá.
-
martonx
veterán
válasz
Jokerpoker
üzenetére
Nyilván nincs LocalDB azon a gépen

-
Keem1
veterán
válasz
Jokerpoker
üzenetére
Nem biztos hogy igazam van, de a current working path lekérdezése nekem nem tetszik.
Megpróbálod a tiéd helyett ezzel? System.Environment.CurrentDirectory -
cattus
addikt
válasz
Jokerpoker
üzenetére
A másik gépen nem létezik a LocalDB, amiből kiolvasná az adatokat.
-
lord.lakli
őstag
válasz
Jokerpoker
üzenetére
Nincs ott a LocalDB vagy más néven szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- Yamaha R-N402D sztereó erősítő
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Plusz parse-olok időjárási oldalakat is, már 4 évre visszamenő, óránkénti bontású saját statisztikám van. Az évek során többször variáltam az adatforrásokat, mivel voltak olyanok, ahonnan kitiltottak a gyakori lekérés miatt.