Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReSeTer
senior tag
válasz
joysefke
üzenetére
Azt az excel-t nem én irányítom, de ha változik is valami, általában csak annyi, hogy arrébb megy néhány oszlop, mert beszúrnak egyet, vagy törölnek egyet. Ez van.
Többiek:
Aki szerkesztené, az semmiféle programozási kódot nem tud olvasni, csak ha tényleg egyértelmű mint pl:példaoszlop = A
példaoszlop2 = BEzt könnyen lehetne szerkeszteni is. Ezért is jutott eszembe az ini, mert anno a játékokban is lehetett változtatni dolgokat rajtuk keresztül, és semmi programozási tudásom nem volt.
De ha az egy rémálom programozási oldalról, akkor hagyjuk.
Valami hasonló? Nem akarom én túlbonyolítani, egyszerű olvasásról van szó.A program amiről szó van, egy egyszerű exe, egyszerű userform-mal. Nincs semmiféle config fájlja, amit én beírtam neki eredetileg, azokat az értékeket használja.
Ha én csinálok neki egy userform-t ahol belehet írni, hogy éppen melyik oszlop melyik, akkor azt minden egyes indításnál be kellene írni tudtommal. Amint bezárod, következő indításnál megint az eredeti értékek lesznek.
Kezdő vagyok, javítsatok ki nyugodtan, ha hülyeséget írok.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Házimozi belépő szinten
- Assetto Corsa Rally
- Apple asztali gépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest