- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
martonx #9248 üzenetére
Hát én a helyedben Asp.Net Core 2.1-el állnék neki
Végül az lesz.
Ugyanakkor nem értem, hogy miért erőlteted a netstandard2.0-át. .Net 4.7.2 netstandard 1.x-ig jó, én a meglévő komponensek esetében megelégednék netstandard 1.x-el, amit viszont zokszó nélkül tud használni a .Net Core 3.1 is.
A netstandard2.0-t a Core 3.1 és a net472 is ,egvalósítja. Semmit nem nyernénk, ha 2.0 alatti standardot próbálnánk targetelni, csak saját dolgunkat nehezítenénk meg.
A konvertálás úgy fog zajlani, hogy projektről projektre (levelekkel kezdve amelyeknek nincs dependenciája másik saját prokjekt felé) egyenként át lesz állítva a csproj formátum modernre (SDK style és package reference) a <TargetFramework> property pedig net472-től netstandard2.0-ra. Mivel a netstandard2.0 API szűkebb API mint a net472 ezért lesznek olyan hívások amit ki kell szervezni vagy ki kell vágni vagy helyettesíteni kell mással, mert nincsen standardes megfelelője. Minnél alacsonyabb standardet próbálnánk targetelni, annál nehezebb dolgunk lenne, mert annál több frameworkos API-nak nem lenne standarden megfelelője. Így is nehéz dolga lesz annak aki csinálni fogja, már volt egy nekifutás...
A saját új class library projekteknél pedig azért nincsen értelme netstandard2.0 alá targetelni, mert az összes futtatókörnyezet ami képben van (jelenleg a net472 és később meg valami core-latest) megvalósítja a standard2.0-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest