- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gerner1
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
válasz
sztanozs #7693 üzenetére
Na most van valami siker, de már úgy megkavarodtam, hogy azt sem tudom hol vagyok. Szóval az egyik fő probléma az lehetett, hogy a java kódból másolt byte tömböt byte-ként deklaráltam és kezeltem, pedig a java byte-ja a C# sbyte-jának felel meg.
Na a lényeg, hogy ha kiíratom az első dekódolt 32 byteot javaban, és C#-ban, akkor stimmel mindegyik.De ezután kéne jönnie egy kicsomagolásnak Zlib alapon, ami nem megy, mert "An unhandled exception of type 'System.IO.InvalidDataException' occurred in System.dll
Additional information: The magic number in GZip header is not correct. Make sure you are passing in a GZip stream."Java-ban InflaterInputStream-en megy keresztül ami az Inflater() kicsomagolót használja, C#-nál a GZipStream-en menne át ha menne, mert elvileg a zlib, gzip, pkzip kompatibilis egymással.
A javas inflater dokumentációban viszont van egy ilyen: "If the parameter 'nowrap' is true then the ZLIB header and checksum fields will not be used. This provides compatibility with the compression format used by both GZIP and PKZIP. "Gondolom ezért C#-ban pár byteot ki kéne hagyni... de hol és mennyit...
Viszont van már DeflateStream is a .net-ben, ami full Zlib kompatibilis. Ez már más hibát ír ki "An unhandled exception of type 'System.IO.InvalidDataException' occurred in System.dll
Additional information: Block length does not match with its complement." akár akkor is ha egy ReadByte()-ot nyomok
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Battlefield 6
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 32GB DDR5 RX6700XT 12GB!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest