Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
Koszonom, ezzel tisztaban vagyok.
Par rovid merest elvegezve ezek jottek ki nalam. 10-10 futas atlagolva:
Kiiras terminalba (kis bufferrel): 2.291s
Kiiras terminalba (megfeleloen bufferelve): .592s
Kiiras normal fileba, SSD-re: .157s
Kiiras a /dev/null-ba: .146s
A programot ujraforditva, a kiiras reszt elhagyva: .017s (!!!)Ebbol jol latszik, hogy itt nem a permutalgatason fog elmenni az ido. Az utolso tesztbol pedig az, hogy a program idejenek csupan az 1/8 resze a "lenyegi resz". A maradek idot a kiiras is a kiiras formazasa viszi el. Szoval annyival egeszitenem ki, hogy persze nem mindegy, hogy hova irod, de az sem mindegy, hogy egyaltalan kiirsz-e valamit
Egy ugyanakkora nagysagrendet meg tudsz sporolni azzal is, ha teljesen elhagyod a kiiratast, mint amilyet akkor, amikor lassu outputrol gyorsra valtasz
Aki nem hiszi, implementalja utanamSzerk: Annyit hozzatennek, hogy a kiiras elhagyasakor otletem sincs, hogy a fordito pontosan milyen ordogi optimalizaciokat eszkozolt, amit akkor nem tett, amikor siman kiirattam. Ennek kideriteset kicsit kesobbre hagyom. Amit az ugy erdekeben tettem, hogy argv-bol olvastam az inputot es abba az agba amit kiirataskor el lehetett hagyni raktam egy szamlalot. Igy talan nem optimalizal annyit - de ennel jobban nem melyedtem bele...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Enermax 360 ARGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest