- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Igen, sokfelé el lehet indulni C++-al is, csak amennyire felületesen ránéztem, akár csak egy gSOAP-ot beindítani (majd buzgón reménykedni, hogy kompatilis lesz a WCF WSDL-jével), egy nagyságrenddel nagyobb melónak tűnt, mint akár csak sima C-ben elküldeni egy http hívást a megfelelő json-nal.
Ha meg már C#-al dobták össze a WCF-et és C++-ból kellene használni, akkor jó eséllyel lehet, hogy kevesebb erőforrás a WCF-et átírni ASP.NET Web API-ra, mint C++-ból elkezdeni SOAP-ozni.De lehet, hogy csak én utálom túlságosan a SOAP-ot (mindig csak szívni tudtam vele, kivéve a C# - C# felállást, de ez most nem az). ubid hsz-éből meg az jött le, hogy azért lett WCF, mert csak (a másodpercenkénti 60 request feldolgozását nem értékelem érvnek, a szűk keresztmetszet úgyis az adatbázis lesz), meg eddig C# - C# esetben csak bedobott egy referenciát egy varázslóba, és már használta is. Na, ez most nem így lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest