- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt vettem észre, hogy a wp7-es toolkitben nem is szerepel az ObservableObject, tehát azt nem is tudnám használni, így marad az sqlmetal által legenerált DataContext, azonban így még példányosítanom kell[ene?] a db-t, ami viszont az ObservableObject helyett így mivel oldható meg?
[Picit megint kuszább lett előttem az egész, de már legalább látom a fényt az alagút végén.][ Módosította: bnss ]
-
System.Windows.Data Error: BindingExpression path error: 'azon' property not found on 'Jaratlista' 'Jaratlista' (HashCode=97635555). BindingExpression: Path='azon' DataItem='Jaratlista' (HashCode=97635555); target element is 'System.Windows.Controls.TextBlock' (Name=''); target property is 'Text' (type 'System.String')..
System.Windows.Data Error: BindingExpression path error: 'listanev' property not found on 'Jaratlista' 'Jaratlista' (HashCode=97635555). BindingExpression: Path='listanev' DataItem='Jaratlista' (HashCode=97635555); target element is 'System.Windows.Controls.TextBlock' (Name=''); target property is 'Text' (type 'System.String')..
Oh, barátságos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest