Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWawe
őstag
Sziasztok!
Linuxos Docker konténerben használnék az alkalmazásommal Onnx modelt. A probléma, hogy ehhez a Nuget "Microsoft.ML.OnnxRuntime" egy natív könyvtárat hív és nem talál össze a megfelelő DLL-el (Vagyis Linuxon .so-val), hiába állítom be ezt külön. A Dockerfile a szükséges apt-get install-t tartalmazza.
A konkrét hibaüzenet:
System.TypeInitializationException: The type initializer for 'Microsoft.ML.OnnxRuntime.NativeMethods' threw an exception.
---> System.DllNotFoundException: Unable to load shared library 'onnxruntime' or one of its dependencies. In order to help diagnose loading problems, consider setting the LD_DEBUG environment variable: libonnxruntime: cannot open shared object file: No such file or directoryDockerfile parancsok:
...
WORKDIR /src
RUN apt-get update && apt-get install -y libgomp1
RUN export LD_LIBRARY_PATH=$LD_LIBRARY_PATH:/app/src/runtimes/linux-x64/native
...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3597
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest