- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
Tomi_78 #9342 üzenetére
Ahogy látom, nem csak C#, hanem úgy általában objektumorientált programozási alapok is csiszolásra szorulnak. Én nem vagyok tanár, és a topik témája is bőven kimerül a tanításban, de én a következőket javasolnám neked:
- rengeteg jó forrás van (leginkább angol nyelven), mégis egy egyszerű, könnyen tanulható és magyar nyelvű könyvet javasolnék: Sipos Marianna: Programozás élesben - C# (megadja a kezdő löketet, az abszolút alapokat)
- kezdésnek én WinForms helyett console-ban gyakorolnék, alapoznék. Ha ez flottul megy, akkor jöhet az ablakozás. Az ablakozás mindaddig várhat, míg a nyelv alapjait meg nem ismered: keywordök, objektumok, névterek, metódusok, láthatóság, öröklődés, stb.Tényleg csupa jó tanácsként szánom a fentieket, és elnézést, ha tévedtem, rosszul mértem fel, hogy nem csak C#-ban, de úgy alapból OO programozásban is abszolút kezdő vagy.
Amúgy meg a C# szerintem egy szuper nyelv: egyszerű, könnyen kezelhető, de mégis sokoldalú. Főleg a rengeteg forrásanyag, tutorial, 3rd party libraryk miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mobilinternet
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Androidos fejegységek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest