- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boorit
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék írni egy költségvetés kezelő appot. Tudom, van rengeteg ilyen, én is használok, de 1-2 funkció nekem hiányzik, de ami fontosabb, hogy tanulási céllal vágnék bele.
Először egy UWP appot csinálnék (ez már nagyjából összeállt a fejemben, eddig csak WPF-fel foglalkoztam, de egy ideje már tanulgatom, tehát nem minden lenne teljesen új), később viszont szeretném megírni Androidra is.
Ez viszont teljesen új lenne, még egy hello world-öt sem írtam androidra. Úgy képzelem el az egészet, hogy először megírom az UWP-s appot, aztán meg kéne csinálni úgy, hogy felhőben tárolja az adatokat, és ha eddig eljutok, akkor megírnám Androidra is.Olvasgattam már a Xamarinról, de még nem teljesen tiszta, hogy lenne érdemes nekiállnom úgy, hogy később ne legyenek kompatibilitási problémák (pl milyen adatbázis használjak), tudtok ötleteket adni, esetleg kurzosokat ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest