Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8117) petyus_


petyus_
senior tag

Sziasztok!

Egy haveromnak nyáron lesz az esküvője, megkért, hogy csináljak neki egy weboldalt, ahol a vendégek vissza tudnak jelezni, illetve van egy oldal, ahol tudnak zenéket kérni. Nem egy túl bonyolult feladat, de csak pár hónapja foglalkozom ezzel, úgyhogy nem tudom mennyire jó amit csináltam.

ASP.net MVC-ben csináltam meg, kicsit lehet overkill, de mivel munkahelyemen is ezt használom, ezért erre esett a választásom. asphostpage.com-on fogom hostolni, az lenne a kérésem, ha van egy kis időtök, nézzetek rá a repora, hátha van valami, ami nagyon nem úgy működik ahogy kéne.

Van egy admin felület is, itt most admin/admin a user/pass, az éles oldalon nyilván nem ez lesz, illetve most google smtp-n keresztül megy az email küldés, ezt majd változik az asphostpage-re, most csináltam gyorsan egy ideiglenes fiókot, a jelszó megvan adva web.configban, de ez nem lesz használva később.

Szöveget/képeket mindenhol placeholderre illetve lorem ipsumra cseréltem, amúgy viszont minden ugyanaz, mint amit az éles oldalon tervezek.

Itt a repo.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.