Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Egy haveromnak nyáron lesz az esküvője, megkért, hogy csináljak neki egy weboldalt, ahol a vendégek vissza tudnak jelezni, illetve van egy oldal, ahol tudnak zenéket kérni. Nem egy túl bonyolult feladat, de csak pár hónapja foglalkozom ezzel, úgyhogy nem tudom mennyire jó amit csináltam.
ASP.net MVC-ben csináltam meg, kicsit lehet overkill, de mivel munkahelyemen is ezt használom, ezért erre esett a választásom. asphostpage.com-on fogom hostolni, az lenne a kérésem, ha van egy kis időtök, nézzetek rá a repora, hátha van valami, ami nagyon nem úgy működik ahogy kéne.
Van egy admin felület is, itt most admin/admin a user/pass, az éles oldalon nyilván nem ez lesz, illetve most google smtp-n keresztül megy az email küldés, ezt majd változik az asphostpage-re, most csináltam gyorsan egy ideiglenes fiókot, a jelszó megvan adva web.configban, de ez nem lesz használva később.
Szöveget/képeket mindenhol placeholderre illetve lorem ipsumra cseréltem, amúgy viszont minden ugyanaz, mint amit az éles oldalon tervezek.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Xbox Series X|S
- Facebook és Messenger
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Linux haladóknak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi