- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syncmaster
csendes tag
válasz
atm*RefeeZ #714 üzenetére
Hali
Ezt 2 monitoron vagy 1 monitoron szeretnéd megcsinálni? Nemtudom hogy milyen célra akarod használni de ha 1 monitoron 2 form , akkor pl: csinálsz egy buttont aztán gondolom akor már megvan a form2-d és megcsinálod azt hogy Form2 f2 = new Form2; f2.Show(); aztán gombnyomára felugrik a form2, de ha 2 monitoron akarnád használni, hogy mind a 2 form külön monitoron van akkor azt nemigy kell de ha ez kellene segitek akkor benne
Bár amit én irtam hogy gomb nyomásra jön fel az is egy megoldás de nemtudom ,hogy éppen hogyan akarod pl: egyszerre fut mind a 2 form vagy ehhez hasonlók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! Bomba áron! 0km-es /N7Pro/ - /iScooter/ Elektromos Roller
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest