Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
Bocs, ma extra rossz a felfogásom.
Volt melóhelyen hozzám vágtak egy wsdl-t (php volt a háttérben), az általad linkelt cikkben is említett wsdl.exe-vel legeneráltam a proxy osztályt és hozzáadtam egy konzol apphoz, majd az app.configban beállítottam, hogy mentsen minden küldött és fogadott xml-t. Ott ránézésre az általam linkelt dolgokat kellett beállítani, most jobban megnézve, nem teljesen ez volt. (már ami 3év múltán rémlik)Nem írtam le eddig egyszer sem, hogy ASP.Net, mit nézek be?
ui: Karma a korábbi posztomban a linket légy szíves javítsd ki, mert valami szemét belekerült. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Futás, futópályák
- Hobby rádiós topik
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest