- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
atm*RefeeZ
tag
sziasztok ismét!
köszönöm a múltkori segítséget, kicsit haladtam,ugyan nem databindinggel,se datasource-szal,de helyette streamreader-el. lényeg, hogy egyet előre léptem. a program pontos futásához viszot jó volna tudni,hogy pontosan hány sorból áll az adott megnyitott text file, ezt miként tudnám meghatározni? googleztam egy keveset már és nem túl sok dolgot találtam. a legjobb ötletem az volt,hogy megnézem milyen hosszú a file és annyi sorig ellenőriztetem,feltéve,hogy lehet olyan marha,aki karakter/sorral dolgozik (noha a file-t magát a program generálná,szal ez elvileg lehetetlen lenne, viszont mivel dátum+szöveg formátumban mentene el adatot így elég esélytelen megmondani,hogy ossza el x-el a karaktereket és annyi sor van, úgyhogy nem tudom.) arra gondoltam még, hogy a sorok mögé iratok a programmal valami jelet,és azokat számolná meg,de ez is elég barbár módszer és nem sokban tér el az előzőtől. na..nagy kavart teremtettem már itt valószínűleg, úgyhogy a kérdés a végére végülis annyi, hogy van-e valami parancs vagy módszer amivel egyszerűbben meg lehet határozni,hogy egy adott text hány sorból áll
köszönöm előre is
ui.: kicsit későn jutott eszembe (és valószínűleg erre előbb rájövök, mint az első kérdésre..) de az is érdekelne, hogy több formot egyidejűleg miként tudok megjeleníteni? tényleg köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest