Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
manrick
tag
Sziasztok!
Kaptam egy jó kis feladatot a cégnél. Írni egy levelezőklienst mert az outlook nem szolgálja ki a cég egy bizonyos osztályát kellőképpen (ez volt a rizsa)
A problémám az, hogy még sosem programoztam C# -ban viszont ezt kell használnom.
Kicsit utánanéztem a dolgoknak. Van egy exchange szerverünk. Mivel az outlook-exchange kapcsolat titkos, ezért más kellett kitalálnom. Mégpedig az IMAP protokollra gondoltam. Azért erre, mert ez képes arra, hogy egyszerre több felhasználó legyen bejelentkezve, folyamatos az online kapcsolat.
Tehát megnéztem hogyan is működik ez az IMAP. Igazából csak a levelek fogadására jó, tehát a küldéshez szükségem lesz SMTPre is. A kapcsolódás ugyan úgy jön össze mint a pop3 as levélfogadásnál. (meg kell adni az elérési utat)
Viszont gőzöm nincs hogyan álljak neki. Beszereztem egy könyvet, a címe Programozás C# nyelven. Ebben az alapok benne vannak.
Örülnék, ha valaki tudna segíteni, hogy hogyan tudnám lekérni egy adott postafiók leveleit (mondjuk egy listába). Legalább el tudnám kezdeni valahol.
A programozás alapokkal nincs gond, az egyetemen is tanítanak programozást. Csak nem ezen a nyelven
Bocsi ha sok off lenne benne.
Előre is köszi a segítséget.
Manrick
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Pánik a memóriapiacon
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 26
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest