- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Jester01, igazad volt, kösz, hogy szóltál (pont olyan 2 példát használtam tesztre amire jó volt a megoldás..)
Illetve még ezek a kérdések vannak:
Mi a tömb indexének a típusa?
Lehet, hogy rosszul kerestem rá neten ezért nem találtam a megoldást. Én Integert mondanék. Meg néhány helyen úgy láttam. (Bár msnd-en lehet rosszul kerestem, ott nem láttam)Ez nem a kérdés része, de érdekel a válaszotok:
Valahol láttam, hogy a List-nek az index értéke 0-32767-ig terjed, ami meg a Short-nak a felső értékevel egyezik meg...
Egy array-nek mennyi a maximális értéke? Olyat találtam, hogy 32bites rensdzeren max 2GB körül van, bár máshol meg ilyen választ találtam:"Keep in mind that every time you place an object in an array, it allocates a certain amount of memory to that object. So, if an object of type int is 32 bits long, that's how much memory that would be allocated for each element in the array. So, if an array consisted of 500 int objects, then it would be right at around 2KB in size. "
Itt egyébként az int objects most pontosan mire utal?
Mi a legkisebb index értéke?
0
Mi történik, ha a programjában megkísérel hozzáférni egy érvénytelen indexű tömbelemhez?
IndexOutOfRangeException keletkezik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest