Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

martonx
veterán
válasz

Sk8erPeter

üzenetére
						Természetesen az egyetem időben elvégzése nem az egyetlen mérvadója annak, hogy kiből lesz jó programozó. Azonban lássuk be, az én közvetlen évfolyamtársaim közül egyet sem tudnék mondani, aki azért bukott meg, mert fasza programozó lenne (hozzáteszem volt aki ezt hitte magáról, na ő volt az egyik legsötétebb), hanem mert agyhalottak voltak.
A munkahelyemen viszont tudok mondani olyan programozót, aki nálam nagyságrendekkel jobb, mégis csúszkál az egyetemen, mert főállásban napi 10-12 órát dolgozik, és mellette minimális ideje van tanulni (plusz éppen semmit nem is ad a tudásához az egyetem, csak meglesz a papírja arról, amihez egyébként is nagyon ért).
Szóval ilyenek is vannak, de ez nagyon ritka.

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Xbox Carbon Black controller

- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
 - Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő