- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Lenne egy kérdésem/kérésem.
Ahogy olvasgattam a neten, kiderült, hogy egy program/projekt lefordítását a HDD szokta a legjobban visszafogni. Éppen SSD/HDD-teszteket készítek és jó lenne, ha vki tudna nekem segíteni összehozni egy tesztmetodikát a vinyók sebességének lemérésére visual studio alatt.
Csak annyit kéne segíteni, hogy elmondjátok, hogy mit installáljak fel és adnátok nekem egy projektet amit le kell fordítani, és a fordítás idejét lemérném a különböző vinyókkal/SSD-kkel.
Ennyi.
Alapvetően ezt nem magam miatt csinálom, mivel nekem nem hiányzik ez, én nem vagyok programozó, szóval számítok rátok.Ha nem lesz belőle semmi, akkor nem lesz belőle semmi. Ilyen teszteket még nem láttam egyik hardveroldalon sem, szóval sztem érdemes lenne segítenetek.
Előre is köszi.szerk: egy olyan projekt kéne, ami egy 7200-as vinyón 4-5 perc alatt fordul le.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Update 08.08. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest