Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimS
senior tag
Üdv
Írok mostanság egy kis alkalmazást és szeretnék beépíteni felhasználóazonosítást (acc + pw). Nem használ hálózatot és külső adatbázist így valahogy meg kellene oldanom a ,,beégetést". De nem akarom túl szimplán, mert akkor holmi .NET elemzővel 1:1 vissza lehetne fejteni - továbbá természetesen módosíthatóvá kellene tenni a már tárolt pw-ket.
Gondoltam MD5 vagy SHA hash használatra (ez elég jónak tűnik szerintem), de ezt hol tároljam? külön fájllal macera, hogy ha véletlenül nem illetékes belekontárkodik (lavinahatás miatt) oda a belépés
mégis, szükséges legyen, hogy a program ,,ne felejtse el" ezeket 
p.s.: hú, de körülményesen fogalmaztam...

SimS
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Macbook Air 13" M1 2020 A2337 16GB
- Hisense M2 Pro Lézer Okos Projektor // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Videókártyák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
mégis, szükséges legyen, hogy a program ,,ne felejtse el" ezeket