Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Útközben sikerült megoldanom a problémát, bocsesz.
Amúgy lényegében a textbox-ok összerakása dátummá kellett, mivel ebből a dátumból építkezett tovább a moduljaim és maga a form ezért kellett volna hibakezelés rossz dátum esetén ne legyen gond, hanem inkább hibaleállás.Esetleg olyan kérdésem, lenne még, hogy lehet megoldani azt hogy a GetOpenFilename -el új ablak nyíljon meg ha egy fájlt kiválasztok?
Probléma az hogy Reflection-ben ami WRQ rendszer, VBA van aláépítve de egy átírtabb verzió, amiben nincs Dialog metódus hogy előhívjam csak GetOpenFilename van ami ha megnyitok egy fájt az elérési útját adja vissza.
fileToOpen = Application .GetOpenFilename("Text Files (*.txt), *.txt") -
stigma
addikt
Hali abban kérnék segítséget, hogy lenne egy kivételkezelés amihez help-et kérnék.
3 textbox egy formon amiben egy adott dátum nap,hónap, év eredményét adom meg, majd azt a későbbiekben felhasználom, átalakítva dátummá.
Ehhez kellene valami error kezelés, mégpedig ha rossz dátumot adok meg az adott metódus ne induljon el vagy dobjon ki hibát, elég lesz egy msgbox is.(itt az intervallumokat már lekezeltem)sub lista()
...
on error goto errorhandler:
datum= ev.text + "." + nap.text + "." + textbox1.text (Ebből lesz a dátum)
if not isdate(datum) then
msgbox("Nem dátum formátum")
on error goto 0 'Dobjon üzenetet, álljon le a form futtatása
elseif datum = " " then
msgbox("Üres")
on error goto 0 'Dobjon üzenetet, álljon le a form futtatása
else
folytatódjon a többi parancs lefutása
itt próbáltam "on error resume next"-el, de sajnos semmit nem csinál.errorhandler:
msgbox err.descreption ' ide leeht inkább switch case -el kellene error-t kezelnem
exit subSegítséget előre is köszönöm, bocs ha nagy hülyeséget kérdeztem csak eléggé fáradt vagyok és ma meg kéne oldanom a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő