- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rapido251
csendes tag
válasz
martonx #2114 üzenetére
Megpróbálok én magamtól az újabb verzióval foglalkozni (Visual Studio 2010, mivel ezt találtam, ami még fut XP-n), mivel nekem azért vannak céljaim a programozással, csak hozzá kell szoknom az újhoz is. Később meg fogok más nyelvekkel is foglalkozni, csak nem tudom egyelőre, hogy melyekkel éri meg kezdőbb szinten a VB-n kívül (Pascallal is foglalkoztunk már).
-
Rapido251
csendes tag
Arról már nem tehetek, hogy a tanár ragaszkodik ehhez.
-
Rapido251
csendes tag
Ui: Amit néztem, hogy a Shape vezérlésnek nincs Click eseménye, szóval nem tudom ezt hogy lehetne megoldani (VB 6-ban).
-
Rapido251
csendes tag
Köszönöm a választ martonx-nek és sztanozs-nek, megpróbálkozok valamelyikkel. Egyébként ez a 3 kör alakú vezérlővel megoldás működik akkor, hogyha azt szeretném, hogy véletlenszerűen bukkanjanak fel ezek a "táblák"? Arra gondolok, hogy megoldható, hogy ne essen szét ez a 3 kör? És hogy lehet azt megoldani, hogy több legyen ezekből a "táblákból" (lehet hülyeséget mondok, de megírható külön az, hogy egy ilyen körökből álló táblát csinálok, amit aztán annyiszor be lehet tölteni, amennyit választ a felhasználó?) Remélem azért valamennyire érthető amit kérdezek.
-
Rapido251
csendes tag
Üdv, szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek, hátha valaki tud segíteni. Egy játékot csinálok egy versenyre, és egy dologgal nem tudok megbirkózni. Van egy céltábla és 3 részre van osztva. Nos, mind a 3 részére szeretnék írni egy feltételt. Például: a közepe 50 pontot érjen, a középső kör 25-öt, és a külső 10-et. De sehogy se boldogulok ezzel, hogy hogyan kell azt észlelni, hogy mikor melyik körben kattint. (A Visual Basic-et kb. 7 hónapja tanulom (programozást kb. másfél éve))
Itt a kép róla:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged