- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Nem szó szerint értve nem megy a copy paste. Áh, hagyjuk.
Küldd már el a teljes solutionöd akkor. Leírom neked, lépésről lépésre, hogy mit csinálsz rosszul.
Már bocs, de én nem szivatlak, hanem sokadszorra próbálok segíteni, már-már kézzel lábbal, de ha alapokkal nem vagy tisztában, akkor mit akarsz? -
Lortech
addikt
Nyilván nem .cs akart lenni, hanem .vb, csak eltévesztettem, mert lassan c#-pal fekszem és kelek. De a többinek stimmelnie kell, ha egy "üres" visual basic.net windows forms projectet nyitsz. (márpedig a linken arról van szó, csak ott 2003-as template-tel.)
De én nem erőltetem tovább, mert ha még a copy paste se megy... -
Lortech
addikt
Nekem működik. Nem tudhatom, hogy mit csinálsz, és hogyan csinálod.
Indítasz egy winforms alkalmazást, mivel látszik, hogy a kód a linken a régi fajta (vs2003) windows forms template szerint van megírva, nem választja szét a a form designer, a form, és a program.cs kódot, így ezek közül neked el kell távolítanod a projektedből a program.cs-t és a form1_designer.cs-t, majd a form1.cs kódját le kell cserélni a linken lévő kódra. -
-
Lortech
addikt
Win32-ben, C#-ban csináltam már ilyet, VB kódot nem írok
, de : gdi32.dll -ben van a GetPixel függvény, ezt be kell importálnod, a híváshoz viszont szükség van egy device contextre is, amit a user32.dll GetDC() függvényével lehet lekérdezni majd a ReleaseDC()-vel fel kell szabadítani a azt (ezeket szintén be kell importálni, a user32.dll-ből).
szerk: no közben találtam egy jó vb-s linket : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hűtőt vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Háztartási gépek
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Jelszókezelők
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Battlefield 6
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest