Hirdetés
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
"azonban az Excel file Shared módban van, hogy egyszerre többen tudjanak dolgozni, viszont szerintem ez problémát okoz"
Szerinted, vagy tényleg problémát okoz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha megmakrózod az excelt, és mögé tolsz egy adatbázist, akkor nem kell Shared mode, de lehet hogy ez overkill megoldás. Szvsz nem feltétlenül okoz a shared mode problémát, ergo nem értem, mi a probléma? -
vilag
tag
Ezt a megoldást már korábban elvetettem.
Meg lehetne így is oldani nem arról van szó, csak mondjuk jelen esetben kb. 13000 sort kellene másolni egyik táblából a másikba. Nem próbáltam ki, hogy ez mennyi ideig tart, de lassabb gépen (amiből itt akad elég) gondolom azért nem egy pillanat alatt megy végbe.
Ha feljebb olvasol egyéb más érveket is felhoztam amiért nem kívánom szétválasztani több fájlra a programot.
Ha már így is lenne, akkor egyszerűbb lenne az ha csinálnék egy segédfájlt és ez indulna először, ebből pedig külső fájlt már (ha jól emlékszem) lehet úgy nyitni, hogy megadom, hogy szerkesztésre vagy olvasásra nyíljon meg.
Ezt a megoldást egy másik programban már alkalmazom, de pont az lenne a lényeg, hogy nem akarok segédfájlt.
-
Rossz helyen volt a dupla "" (preliminary előtt) és nem ártana régió mentes szeparátort sem használni:
xlls = Application.International(xlListSeparator)
keplet = "=IF($F" & sor & "=""preliminary""" & xlls & "VLOOKUP(acquisition_projects!E" & sor & xlls & "FPY_measure!$P$39:$R$41" & xlls & "2)" & xlls & "0)"Ja és az is lehet gond, hogy magyar az excel és a VLOOKUP és IF függvények nem értelmezettek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motoros topic
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Pánik a memóriapiacon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)