Hirdetés
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Homer
tag
válasz
martonx
üzenetére
"Laza kellemes hely lehet", ha mellette ráérsz fórumozgatni is közben.

Na jól van, nem leszek gonosz.
Az, hogy valaki mással (is) tölti az ebédidejét /szabad kapacitását nem jelenti azt, hogy olyan laza lenne a munkája. Én spec azért kezdtem el tanulni a VB-t, mert hasznát vettem a munkámban. Már nem egyszer fordult elő, hogy egy Excel-es feladatot VBA segítségével oldottam meg. Innen indult a programozás iránti érdeklődésem. Most ott tartok, hogy Turbo pascal megy valamennyire (ezt még egyetemen tanították), meg VB olyan alap-közép közti szinten (legalábbis itt érzem magam). Ezt már autodidakta módon tanultam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az, hogy valaki mással (is) tölti az ebédidejét /szabad kapacitását nem jelenti azt, hogy olyan laza lenne a munkája. Én spec azért kezdtem el tanulni a VB-t, mert hasznát vettem a munkámban. Már nem egyszer fordult elő, hogy egy Excel-es feladatot VBA segítségével oldottam meg. Innen indult a programozás iránti érdeklődésem. Most ott tartok, hogy Turbo pascal megy valamennyire (ezt még egyetemen tanították), meg VB olyan alap-közép közti szinten (legalábbis itt érzem magam). Ezt már autodidakta módon tanultam.