Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Homer

tag

válasz martonx #1546 üzenetére

Ne haragudj meg, de nem szeretném elárulni pontosan mi a feladat, és szerintem nem is az a fórumozás célja, hogy más oldja meg helyettünk a feladatot. Ezért kérdeztem általánosságban. Így lesz véleményem szerint a legtöbb fórumozó számára hasznos az általad javasolt megoldás is.

Egyébként köszönöm a hsz-edet! A listview-ból való törlés valóban egyszerű megoldás lenne, csak szerintem nem túl elegáns ilyenkor újraépíteni a kollekciót.

Mivel a kollekció elemeire csak az indexükkel lehet hivatkozni, az okozta a gondot, hogy a névsorba rendezett lista indexei összekeveredhetnek az eredeti kollekció indexeihez képest. A megoldást közben én is megtaláltam (pár órás próbálkozással rájöttem), hogy a collection elemeire lehet key-el is hivatkozni. Mivel a key sem visszakereshető programból, (így a listview feltöltésekor sem tudom átadni az adott elem key-jét), a kollekció minden objektumához hozzárendeltem egy-egy key integert. Ezt a key-t átadva a kollekció remove metódusának törölhető a kívánt elem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés