- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
ArchElf #1384 üzenetére
Nem értitek. A Basic Stamp a mikrovezérlő programnyelve.
Én mondtam, hogy keveredik a szezon a fazonnal
Azaz a Basic Stamp-ben írt program nem a számítógépen fog futni, hanem a mikrovezérlőn.
Csak annyi kell, hogy fel kell telepíteni a Basic Stamp editort (én csak windows-os verziót találtam, úgyhogy ubuntu bukónak látszik), majd USB-n keresztül összekötöd a cuccot a PC-vel, és feltöltöd rá a megírt programot.
Erre mondtam, hogy ebben kb. bárki fog tudni segíteni, akinek van Parallax mikrovezérlős robotja kéznélTele van a világ ilyenekkel, nem?
A programozás rész sem lesz bonyolult, mert ezek a mikrovezérlők nagyon buták.
Ez az LPT, meg soros port buzerálás is valami alapvető félreértés lesz, mivel ezeken a cuccokon USB port van (már egy pár éve), akkor miért kellene már rég nem létező portokkal hülyéskedni?Van egy mérnök informatikus diplomám is
maszekban néha szoktam robotokhoz is programot írni, legutóbb haletető robothoz írtam menedzsment felületet .Net WPF-ben, igaz az txt fájlokkal kommunikált a PC-s adatbázissal. Basic Stamp-pel még életemben nem találkoztam, csak hallottam róla. A többi robotos munkám is mind USB porton keresztül kommunikál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mozilla Firefox
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Silent Hill f teszt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest