Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Idővándor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Lenne egy problémám, amit szeretnék elegánsabban megoldani:
Adott a formon egy adatrács, amiben mondjuk a következő oszlopok vannak:
Azonosító, Név, Életkor
Szeretném megcsinálni azt, hogy ha mondjuk ráállok a harmadik rekodra és dupla klikket nyomok rajta, akkor előugrana egy másik form amin az adott azonosítóhoz tartozó többi adat lenne.
Sikerült megoldanom, de elég bénán. Jelenleg használok egy segéd TextBox-ot, aminek a Text tulajdonságához hozzárendeltem az adatrács aktuális kijelölésének azonosítóját. Magyarán ha ráállok valamelyik rekordra, akkor egy Textboxban az adatrács mellett megjelenik az azonosító és erre hiavtkozva egy paraméteres lekérdezéssel már meg tudom nyitni a kívánt formot.
Jó lenne, ha a Textboxot ki tudnám valahogyan kerülni, csak lövésen nincs, hogy az adatrács egy mezőjének értékére hogyan tudok kódból hivatkozni. Valamiért nem találok value tulajdonságot az adatrács mezőiben. Valakinek van ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Bambulab P1P Combo
- ASUS Dual GeForce RTX 4060 ingyenes szállítással, 2026 szeptemberig garanciás
- Alphacool Rise Flat Reservoir D5 - pumpa nélkül
- Dell Pro 14 PC 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest