- Asszociációs játék. :)
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Régi Gépterem: II.386
- A KOReader ebook olvasó program
Aktív témák
-
drpele
senior tag
Az előző hsz-emre a válasz: Kerio WinRoute Firewall v6.0 with integrated McAfee for_Windows FCN
De akár pluginnel más vírusirtóval is tudja csekkolni a http forgalmat...
Más: nem tudtok valami tesztet, hogy melyik vírusirtó on-access scannere a leggyorsabb, legkevésbé erőforrásigényes?
[Szerkesztve]"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein
-
TAD
tag
nekem a panda bejött 98am volt. na de xpre felinstallálom akkor a végén 100%nál kér vmi bizut hogy rakjam be a pnada cd-t (törtben van)
nah aztan jo meg minden de!
kiirja hogy belsö virus hiba és nincs állando védelem. na ezzel mit... kaspersky nem jo nod32-t nem szeretem fsecure talán norton szarBuzi-e vagy? Vagy csak ne túrkálj a BIOS-ban!
-
Gorneck
legenda
Nem olvastam a Nod32 nevét vagy csak felületes voltam!?
Gorneck#1239
-
drpele
senior tag
Nem tudtok valami olyan vírusirtót ami a http forgalmat is szűri? Az ok annyi, hogy ezt 1 netmegosztó gépre telepíteném és akkor a kliensekre nem kellene víruskergető, ugyanis külső anyag szinte soha nem kerül a kliensekre, minden a netről jön...
"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein
-
MasOyama
őstag
A jó kis Panda Antivirus 7 platinumot senki nem ismeri? Szerintem ez a legjobb. És csak 30 mega. Persze, ha valami komolyabb virusa van az embernek azt csak dosból lehet megfogni, vagy fdisk-el. :)
PCMENTOR - Számítógép és Laptop Kereskedés és Szerviz
-
Winetou
csendes tag
Ingyenes... Hmm... Olcsó húsnak (általában) híg a leve. Otthonra nem tudom mit javasoljak, céges használatra (főleg nagyobb hálózatok esetében) a Sophos Anti-Virusbizonyult a legolcsóbbnak, meg a megbízhatósága, stb is jó...
-
Szeke
senior tag
H+BEDV Antivir personalrol mi a véleményetek? Ingyenes, meg minden, nekem egyenlöre bejön. www.hbedv.com
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék.
-
Shim
őstag
Nekem csak azokat ellenőrzi amiket leküldök meg fogadok de ha megadod neki a könyvtárat ahol tárolod a leveleket akkor persze ott megnézi a régieket is. Alapételmezésben ez OE6nál: tools->options->maintainance->storage folder Asszem ez az még nem néztem bele:)
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
sirály12
őstag
Toom neked ajánlani a Norton AV 2002-őt. Nekem ez megy itthol. Kicsit nagy, de jó virusírtó. Csak mindíg szedd le a virusfrissítést hozzá. Ha jól beállítod akko ellenőrzi a leveleidet is. Nekem eddit kb 15-20 vírusos oldalt fogott, ezekre be sem enged. Sok szerencsét a választáshoz.
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
lesaux
veterán
Olyan vírusirtót keresek, ami az Outlook Express leveleit is átnézi.
Lehetőleg freeware vagy shareware érdekelne.
Egy másik topicban már kérdeztem, de nem volt az a nagy tolongás. :O -
meba
tag
OFF_AKi nem akar vírust, és egyebeket, ne menjen fel a hálóra, és ne használjon más adathordozót csak a sajátját...
-Különben nekem is AVG van, a többit is kipróbáltam de nekem ez jön be, és nem zabálja annyira az erőforrásokat, mint egyes cégek termékei, szerintem egy yo tűzfallal tökéletes.Vírus szempontjából ma szerintem a fájlmegosztó, és a csevegőprogik biztosítják a legnagyobb veszélyforrást. -
Nimrod
addikt
Én azt mondom, hogy TBAV (illetve most valami más neve van) és F-prot együtt.
-
cornelius
tag
Az F-Secure-t ismeri valaki. Finn termék és állítólag elég jó.
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? -
Winetou
csendes tag
Danzi, nem tudom ki vagy, de szerintem igazad van... Vírusvédő ügyben legalábbis... :)
A Sophos a KIRÁLY! Na, de ne vitatkozzunk, mindeni a maga szerencséjének a kovácsa - de azért az adatokra is jó vigyázni ... -
danzi
tag
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uninstallnál is restartolt... :D
''A meggyőződés a tudás legnagyobb ellensége, erről szentül meg vagyok győződve'' - Vonnegut
-
telcom
tag
A Drweb mellett labdába se rug a többi cucc.
telcom
-
Winetou
csendes tag
Hoppá! Látom más is használja a Sophost rajtam kívül... Csak így tovább... Szerintem símán veri a többi vírusvédő szoftvert. Érdemes kipróbálni...
-
CsendPenge
őstag
NAV 2003, de csask a figyelésre jó szerintem. Ha írtás, akor vagy célirányos cuccal, vagy F-Prot, dos alól. Sajna kell a win alá is valami, ami figyel, mert kazaan szaporodnak a vírusok. (napi 2-3 biztos jönne befele)
Remember the Linux, that's like a wigwam: no Windows, no Gates, just Apache inside. Two minutes of thinking can save hours of unnecessary work.
-
miniko
csendes tag
Nalunk Sophos van a munkahelyen. Meg hát otthon is....és még jogtiszta is. Cégünk megvette ezt a Sophost, a licensz szerződésében szerepel, hogy az alakalmazottaknak jogtiszta használat van, hát ez nekem tetszett. Különben semmi gáz vele, sem a cégben sem otthon, sőt a rendszergazdánk ódákat zeng róla mikor kimaradunk a ''jó kis vírusinváziókból''. Hát részemről ennyi. Ja, www.sophos.com-on le lehet tölteni (merthogy én is onnan raktam fel otthonra).
-
Polesz
addikt
Virusbuster mert az magyar és jó :)
Néha befigyel rendszerlemezre az F-prot (dos) :DElméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.
-
danzi
tag
Sophos Anti-Virus-t nem hasznal valaki otthon?
''A meggyőződés a tudás legnagyobb ellensége, erről szentül meg vagyok győződve'' - Vonnegut
-
ArchElf
addikt
NAV 2000 Corporate Edition
AECsinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
Jester
aktív tag
Hú bocs, elfelejtettem a tapasztalatokat lerni.:DDD
Memóriarezidensen lefoglal kb 25-30 MB-ot, ha nincs rá ennyid, akkor ne tedd fel. Elég jól konfigurálható, ha megfelelően belövöd, akkor nem észrevehető mértékben lassul a rendszer tőle.
Frissítések: kicsit keveslem az 5 naponkénti frissítéseket hozzá. Manapság ettöl egy picit gyorsabban történik egy fertőzéshullám. Jó, ott az azonnali frissítés, de az régi fix naponkénti frissítésre konfigurált rendszerek azt nem keresik.
Kompatibilitás: 4.0.mittudommármennyi verzióval nem ment a Heroes3.:( Egyébként jó.Mehr Licht!
-
jojojo
senior tag
AVG 6.0 nekem bejött:)
A víz hordozhatja a hajót, de el is süllyesztheti.
-
danzi
tag
Milyen vírusírtót használtok otthon/munkahelyen?
Milyen tapasztalataitok vannak??''A meggyőződés a tudás legnagyobb ellensége, erről szentül meg vagyok győződve'' - Vonnegut
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óra topik
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest