- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Na sikerült megoldani. A legtisztább megoldást választottam: Format c: .
A másik gépemen is ott volt a virus. Gondolom az UTP dróton mászhatott át. De érdekes módon arról a gépről le lehetett törölni. Persze minden újraindítás után megint ott volt a windóz könyvtárban.
Most, hogy az én gépemen nincs meg, a másik gépen sem lesz többször. Rákerestem regeditben, meg hagyományosan, de sehol nem találtam. Gondoljátok, hogy mindig az én gépem fertőzte a másikat? És ott miért lehetett egyszerűen törölni. És vajon tényleg törlődött, vagy csak bújkál?
Volt pár más vírus is a gépemen, de azokhoz volt symantec irtó tool. De azóta folyton hibaüzeneteket írt ki, hogy em találja azt a fájlt. Formázással most tiszta a helyzet, és hibaüzenet sincs.
Az adatokat átraktam a másik gépre, aztán vissza. Remélem, ott is eltűnt a vírus, nem akarok visszafertőződni!!!
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Építő/felújító topik
- Marathon (2025)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest